Az Xbox One és PS4 ára mikorra fog lecsökkenni emberi árra? És ha lecsökken akkor melyiket lesz majd érdemesebb megvenni? (indokoljátok légyszíves)
Most néztem hogy a PS4 130.000FT-ba az Xbox One pedig 170.000FT-ba kerül, és szerintem csak a tehetőseknek telik ilyenre.
Valamint ezekre a konzolokra mikor fognak kijönni magyar feliratos, szinkronos játékok (pl:FIFA 14 magyar szinkronnal)?

Szerintem egy év legalább lesz mire megmozdulnak kicsit is lefelé.
Amúgy PS4. Olcsóbb, de közben erősebb a hardver, nem mellesleg nem erőltetik az emberre a kinectet, ráadásul a felhasználói felülete is kellemesebb szerintem.
De például volt ez a nagy veszekedés az Xbox 360 és a PS3 között hogy melyik a jobb konzol, és amikor valaki elmondta hogy szerinte sokkal gazdaságosabb megoldás hogy Xboxon van ez az úgynevezett RGH módszer ami arra szolgál hogy nem kell fizetni a játékokért.
Az XBOX One-nál is lesz várható ilyen?

Emberi áron van most is a két konzol, ennél olcsóbban nem is tudták volna adni. Az más kérdés, hogy itthon nagyon kevesen tehetik meg, hogy bemennek a boltba és csak úgy vásárolnak egyet.
Viszont mire lemegy a PS4 mondjuk 100-ra még az is mindig sok lesz, aztán lemegy 80-ra, de az még mindig sok. 6-7 év múlva eljutunk oda, hogy 60k körül lesz, de még az is sok egy magyarnak.
Szóval sosem lesz "emberi" áron (ami kb 20 ezret jelent itthon), és egy-két évig esélytelen, hogy akár csak megközelítse a 100k-t.

Nekünk sajnos több mint 1 havi fizetés kint megveszik a negyedéből a gépet...
Mikor a ps3 kijött nagyon drága volt 100e felett azt hiszem most 7 év elteltével 65k re esett (de közbe ugye a konzol változtatáson esett át ami szerintem a rovásra ment)
De lényeg hogy csökkent és én ahogy észrevettem nem szépen lassan csökkent hanem hirtelen azt hiszem mikor kiadták a superslimet..
Most néztem hogy külföldön JÓVAL olcsóbb ez a két konzol a magyari árakhoz képest:-Xbox One:500$ (kb 107.000ft)
-PS4:400$ (kb 86.000ft)
Azért ezek jóval kedvezőbbek mint a 130-, valamint 170 ezer

Ps4 lehet hogy 400$ de áfa mentesen szal még vmi rámegy
[ezen voltam én is kiakad va hogy miért 400$=400 euroval]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!