Nem tudok dönteni, hogy melyiket érdemesebb megvenni. Xbox One vagy PS4?

Figyelt kérdés
Érveket, indokokat is kérnék.

2014. febr. 9. 14:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Eddig pontosan mi alapján próbáltál dönteni, ha tőlünk várod az "érveket, indokokat"?
2014. febr. 9. 14:24
 2/18 A kérdező kommentje:
Melyiknek jobb a hardver része?Az xbox valamennyivel drágább, megéri-e azt a plusz 20 ezret.
2014. febr. 9. 14:26
 3/18 A kérdező kommentje:
?*
2014. febr. 9. 14:29
 4/18 anonim ***** válasza:

Én világ életemben utáltam az Xbox-ot úgyhogy nem is írok véleményt mert biztosan elfogult vagyok. Nézd meg ezt:

[link]

2014. febr. 9. 14:31
 5/18 anonim ***** válasza:

"Melyiknek jobb a hardver része?"

Ez kérlek szépen pontosan az a rész, ami teljesen semmitmondó, fölösleges.

Mivel ugyan azok a játékok jelennek meg rá (pár exklúzív cím kivételével), ugyan úgy optimizálva. Nem fognak egy játékot 2x legyártani csak azért, hogy egy picit szebb legyen az egyiken.

Ugyan úgy fut mind a kettőn, ugyan olyan grafikával, hiába erősebb az egyik mint a másik.

Előző generációnál is így volt, hiába volt a PS hardverileg erősebb, csak a laikusok szemében volt ez döntő tényező.

A vérbeli fanboyok nyomatják mindig az ilyen parasztvakító szövegeket, aminek semmi köze nincs a valódi előnynek/hátránynak.

Én csak egy-egy érvet tudok felhozni mellettük.

-PlayStationon sokkal jobb exklúzív címek vannak (szerintem)

-Xbox-nak sokkal kényelmesebb, kézre állóbb a kontollere (szerintem)

Ezek a "PS-en van touchpad" meg "Xbox ott a kinect"... ugyan már... alig használja őket egy-két játék, akkor is tökre erőltetetten, semmi kényelmi funkciót nem biztosítanak.

2014. febr. 9. 15:42
 6/18 anonim ***** válasza:

Természetesen nem gyártják le a játékot kétszer, de közel sem ugyanaz a két játék. A háttérben hatalmas eltérések vannak, felbontás, framerate, effektek, mindennél lehet eltérés.

És PS-en minden jobban fut, hisz erősebb a hardvere. Max akkor veszel észre különbséget, ha egymás mellett fut a két konzolon ugyanaz a játék ugyanannál a jelenetnél, szóval minimális, de PS4 amúgy is minden téren jobb, ez nem vita, a Sony már megnyerte ezt a generációt.

2014. febr. 9. 17:59
 7/18 anonim ***** válasza:

Nagyon röviden: PS4

Mert: Erősebb hardver, Olcsóbb, Jobb exkluzívok

"xbox kényelmesebb" én ezen mindig jót röhögök most nem azért... vágta már le ps kontroller valakinek a kezét? vagy törte el mert olyan kényelmetlen? nem...

(És ahogy hallottam ps4 új kontrollere "kényelmesebb" mint ps3é)

2014. febr. 9. 21:43
 8/18 anonim ***** válasza:
94%

Persze, más az infrastruktúra, a szoftveres része, egyértelműen. De megnézel egy teljesen átlagos fej-fej melletti játék összehasonlítást a neten (Call of duty, Battlefield, GTA, hagynesoroljam) az eltérések olyannyira minimálisak, hogy teljes mértékben elhanyagolhatóak. Az egyik picit szaturáltabb, a másiknál kicsivel nagyobb az élsimítás. Emberi szem nem veszi észre, csak ha centiről nézi a képernyőt. Ezért mondom, hogy hiába erősebb 3x papíron az egyik, látvány szempontból sosem lesz különbség azonos címeknél.

"én ezen mindig jót röhögök most nem azért.."

Én meg az "erősebb hardver"-en.

Ja, hogy ez személynek nem lehet szubjektív véleménye a kontollerek kényelmifaktora kapcsán. Elnézést kérek.

Mind két előző generációs konzolhoz volt szerencsém huzamosabb ideig, és egyértelműen a X360 kontollere volt számomra kényelmesebb. Húú, miket tanul ma az ember, magánvélemény meg ilyenek, aztak*va, már megérte felkelned.

2014. febr. 9. 22:30
 9/18 anonim ***** válasza:
9%

Nem azt mondtam, hogy nem lehet véleményed hanem hogy nevetséges...

Ez kb: Az xbox logója jobban teszik mert dizájnosabb és azért vegyél xboxot

2014. febr. 10. 02:22
 10/18 anonim ***** válasza:
Hat neharagudj de te nagyon h*lye vagy, mar tenyleg bocs. Az egyik kenyelmi, a masik esztetikai szempont, legalabb azonos ervet hoznal fol. Kicsit sem erzed hogy amit mondasz baromsag? Veszel egy sportcipot, meg egy munkabakancsot. A sportcipo nyilvan kenyelmesebb, megis a masikat fogod ajanlani masnak mindennapi hasznalatra, mert pl. nem annyira ved a serulesek ellen? Hulyeseg.
2014. febr. 10. 04:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!