Vélemények JVC márkáról? Jó/rossz tapasztalatok?
Nekem egy olcsó (szó szerint olcsó - 3k) JVC fülhallgatóm van. A dolgát teszi, célnak megfelel. Xtreme Xplosives fülhallgatóm is volt, pontosan kettő is. Annyi jót hallottam róla, hogy odaver a basszus, meg minden... ehhez képest hatalmasat csalódtam. Gyakorlatilag nulla volt a basszus. Mondjuk az ugyanilyen név alatt futó fejhallgatójukat és vezeték nélküli fülesüket nem próbáltam. Azt pedig sajnos nem tudom, hogy régen milyen volt - mivel csak 24 éves vagyok -, de azt tudom, hogy ők fejlesztették ki a VHS technológiát és láttam youtube videókat arról, hogy 25-30 éves JVC magnók a mai napig működnek. Szóval tuti, hogy ők is inkább régen voltak a topon. Gyerekkoromban is sokat hallottam róluk, emlékszem, hogy sokkal elterjedtebbek voltak a termékeik - nekünk mondjuk sosem volt JVC termékünk. Manapság mintha már így eltűnt volna úgymond, kevesebb helyen lehet kapni, legalábbis itthon. Azt tudom, hogy 2008-ban egyesült a Kenwooddal és azóta közös céget alkotnak. (És tök nagy cég, teszem hozzá, mert tokiói tőzsdén jegyzik.) De ja, szerintem már nem csillog régi fényében a cég, pl. ahogy előttem is írták, a tévéket nem is ők gyártják már, csak licenszelik a nevüket.
Összesítve tehát nincs hű de sok tapasztalatom a JVC-vel; az Xtreme Xplosives szériával nem vagyok megelégedve, az olcsó kis fülhallgatóm pedig a célnak megfelel. Semmi extra, de teljesen használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!