LG Optimus GT540. Jó/rossz tapasztalatok ezzel a telefonnal, esetleg t-mobileos verzióban? Részletre szeretném megvenni.
nekem eddig nincs problémám vele...ami talán zavaró, hogy nincs flash támogatás, szóval csak a youtube videókat tudod megnézni, más videómegosztókról nem tudsz nézni, illetve egyéb flash tartalmakat sem jelenít meg...a videók még kiküszöbölhetők egy Skyfire nevezetű böngészővel szóval annyira nem para
képeket jó fényben jókat csinál
annyira nem hangos de nem is vészesen halk, viszont a fülhallgató elég tré
ár-érték arányban sztem az egyik legjobb telefon...t-mobilenál 39ezer volt feltöltősen de én előfizusban vettem 25-ért szval sztem annyira nem sok, hogy részletre kelljen venni, bár nem tudom hogy állsz anyagilag szóval ez a te döntésed és amúgyis kamatmentes a részlet
a rezisztív kijelző véleményem szerint átlagon felül teljesít...igaz nem ártana a multitouch, de nem vergődök a hiányától
kényelmesen gyors, állítólag a NFS Shift is tökéletesen megy rajta, de ezt csak olvastam...mondjuk a 128mb belső memória és a 2.1-es android miatt ezt csak rootolás után tudnám/tudnád tesztelni, mivel android 2.1-nél alapból nem tudod a memóriakártyára menteni a programokat csak telefon memóriára
amúgy tökéletesen működik, eddig meg vagyok vele elégedve és külsőre is fajintos
ha több napig lett volna a kezemben vmi jobb telefon, akkor biztos több negatívumot tudnék róla elmondani...egy mobiltesztet még sztem olvass el róla mondjuk mobilarenán
egy biztos...ennél jobb telefont ilyen árban nem kapsz;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!