Telefont szeretnék venni, jót, de olcsót. Néztem egy Nokia n97 klon telefont, azthiszem cect e1000. Valakinek valami véleménye esetleg erről a készülékről? Megéri, vagy nagyon rossz? Esetleg a wifiéről tapasztalatok?
szia!
valószínüleg én tudok vmiben segíteni, mert nekem meg iphone klónom van. a kettőbe annyi a közös, h mindkettő ázsiai (AZ ENYÉM NEM KÍNAI, HANEM MALÁJ)! nekem a wifije hibátlanul működik, és naon gyors! megnéztem a specifikációját...az enyém semmivel nem tud kevesebbet mint ez. enyémbe is 2mp kamera, dual sim, tv, rádió, bővíthetőség, bluetooth...stb. ezek nekem mind tökéletesen működnek, szerintem érdemes megvenned!!! nekem naon tetszik, de én inkább maradok a maláj(NEM KÍNAI) gyártmányú iphone klónoknál!!! ha jól vigyázol rá, akk sok évig kíbírhatja!!!
Sok szerencsét!!!
Ja igen, ezt én tettem fel a sajátomról a youtubera:
1:1 még várok hátha még valakinek van informácioja:)
Köszönöm az eddigieket
az ugyan nemérdekel hogy gáz-e ha normálisan működik:D
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!