Miért van az, , hogy sok nokia meg xperia fan itt ecseteli, hogy az egyébként überbrutál galaxy note milyen rossz lesz meg sz@r meg minden rossz és isteníti az n9-et meg xperia arcot meg duot amik nem lesznek jobbak a note-nál?
1. Meg se jelent ha jól tudom. Simán mondhatjuk rá. Ha rosszúl csinálják meg a belsőt mint az Optimus 2X-nél akkor Arc szintjét se üti meg.
2. Én sose hallottam még ezen a fórumon valakit a Note-ot szidni.
3. Úgy érzem a kérdéseddel ezt akarod mondani: A Galaxy Note überbrutál lesz és mindenki aki az ellenkezőjét állítja az nem igaz.
Hát rohadt sok embernek. Még itthon is elkel sok iPhone nem hogy 550 Eurós telefon.
SŐT: Magyarországon évente 100 Vertu talál gazdára (a Vertu mind [enyhén szólva] túlárazott 1.000.000 forint feletti telefonok). Na akkor biztos van pénze valakinek Note-ra is.
"Miért van az, , hogy sok nokia meg xperia fan itt ecseteli, hogy az egyébként überbrutál galaxy note milyen rossz lesz"
Nem tudom ilyet hol láttál itt, én szinte mindennap olvasom a kérdéseket, de sose láttam.
De olyat annál inkább, hogy aki "galaxy fan" sz@rozza pl. az új xperia mini pro-t és jobbnak tartja pl. a galaxy ace-t, miközben az ace egyedül a kijelző méretében jobb nála, minden másban gyengébb...
Én találtam egy kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
De emiatt kérdést feltenni...
Szerintem jó lesz a galaxy note, de nekem esetleg egy teló mellé kellene. Vigyen a tököm magammal mindenhova egy ekkora bazi készüléket...
Én is olvastam most már...
Ezen így kiakadni, mert valaki kérdést mert feltenni.
Mondjuk nekem sem biztos, hogy kéne telefonnak egy 5.3 hüvelykes kijelzős telefon, akármilyen überbrutál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!