Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tudom hogy sokan kérdezték,...

Suprablack003 kérdése:

Tudom hogy sokan kérdezték, de ps3 vagy pc? Többi lent!?

Figyelt kérdés
Csak olyanok írjanak akiknek van tapasztalatuk ezek terén.

2014. febr. 1. 09:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Mint a legtöbb "X vagy Y" kérdésnél, itt is az a válasz: attól függ, mire akarod használni.

PC legfőbb előnye, hogy nem csak játékra használható. Lehet rajta netezni, számlát befizetni, vagy éppen házidolgozatot írni - ezt PS-sel nem fogod tudni megtenni (nekem böngészés sem jött be, bár erre kompromisszumokkal alkalmas).

PS3 játékra alkalmasabb lehet. Ugyan már régi, de fix hardver miatt a mind a mai napig megjelenő játékoknak is elég. Néhány éve PC másodlagos platform lett a fejlesztők számára, GTA5 pl mai napig nincs hivatalosan bejelentve PC-re, PS3-on pedig hónapok óta ezzel játszik az öcsém. Aztán ott vannak a PS3, vagy konzol exkluzív játékok, előbbire példa a Gran Turismo vagy az Uncharted széria, utóbbira pedig a "vadnyugati GTA" Red Dead Redemption.

Attól is függ, hogy mennyid van a dologra. Ha kevés pénzed (mondjuk 80e), PC-ből csak gyengébb konfigot kapsz, míg PS3-ból HDD-s kiadást. Persze konzolra drágábbak a szoftverek, ugyanakkor itt van használt játék piac, igaz, néhány játéknál multiplayer regisztrációhoz kötött, így vásárláskor figyelni kell arra, hogy ez még ne legyen elhasználva.

2014. febr. 1. 10:57
 2/7 A kérdező kommentje:
hát olyan sok pénzt nem szeretnék áldozni az egészre , mert nem vagyok oda a játékokért.. leginkább global offensivre kéne hogy tudjak haverokkal játszani..úgy hogy nem tudom melyik érné meg legjobban gondolkoztam hogy ps3-at veszek de ahoz kell egy tv is hogy tudjak szép képen játszani..
2014. febr. 1. 11:56
 3/7 anonim ***** válasza:
De ha haverokkal akarsz játsznai, akkor már eleve eldőlt a kérdés: GO nem támogatja a cross-platform (pontosabban PS3-PC) multiplayert, bár eredetileg így tervezték, azaz vedd azt, amin a haverjaid tolják.
2014. febr. 1. 12:02
 4/7 A kérdező kommentje:

eldöntöttem pc lesz ...

ez a pc ami itt van linkben , amire nekem kell elég..

[link]

2014. febr. 1. 12:07
 5/7 A kérdező kommentje:
véleményetek erről a gépről?
2014. febr. 1. 14:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Linkre kattintva egy lista jön be, nem pedig egy konkrét gép. De URL-ben a következő áll: 2x2800MHz Core2, ATI 4350. Processzor elvileg elég, de a VGA nagyon nem az. Youtube-on találhatsz videót bőséggel, ez alapján ki tudod sakkozni, elég lehet-e adott gép. Itt pl egy 4 magos Phenom + HD4350 páros (aki összerakta a gépet, nagyon nem érthetett hozzá): http://www.youtube.com/watch?v=UuLlp3ugiCk

Ahogy látod, ez minden, csak nem élvezhető.

2014. febr. 1. 15:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne gondolkodj ilyen szarokban, csak is általad összeállított, új gépet szabad venni.

Ha PC kell, Számítástechnika -> Hardverek kategóriában tudnak segíteni.

2014. febr. 1. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!