Logitech z523-nál sokan kérdezték, hogy kettő mélynyomó van benne? De mindig aztirták h valami pressure driver . Ez mit jelent . és, akkor most a lenti a sub vagy az első?
Én csak beleolvastam mert a képek magukért beszélnek...
"2.1-es rendszer lévén egy mélynyomót is találunk a dobozban, ennek elhelyezéséhez szerencsére nem kell hatalmas hely,"...és itt a hangsúly az "1 mélynyomót" szövegrészleten van.
Nem is értem honnan vetted a 2 mélynyomó elméleted.
A 2 másik kisebb hangfalban van + 2 - ami nem mélynyomó hanem széles sávú sugárzó - a térhangzás biztosítása céljából.
Érted?
...aha, akkor meg kéne nézni a doksit róla de elképzelhető, hogy mind kettő SUB...bár ilyen felállást még én sem láttam.
Ha azt vesszük, hogy a mély ládában foglalnak helyet csak SUB lehet mind kettő mert nem hiszem, hogy külön szubszonikus szűrővel látták el az egyiket a másikat meg nem. Annak semmi értelme nem volna..
szia!
van egy logitech x140em azis igy müködik.tulképp az egyik az igazi hangszóró a kisebb alul.oldalt egy ugynevezett passziv mélysugárzó van.lényegében egy üres membrán felfüggesztve.amikor az igazi hangszóró szol mögötte vákum van és az igy keletkezett rezonancia mozgatja a passziv sugárzot.eléggé hatásos modszer:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!