Nos, lehet sokan kérdezték már hogy mikor érkezik meg a Samsung Galaxy mini2-re a Jelly Bean 4.1.2? Én azért még 1x biztosan megkérdezném, és ha meg is érkezik, a telefonom fogja jelezni? És sok mindenben el fog e térni az alap rendszertől?
Szerintem, ha internetre felmész a telefonna, és be van állítva, hogy jelezzen, amint frissítés van, akár úgy is megtudhatod, mert ki fogja írni.
Aztán a KIES-el tudod frissíteni.
Én még csak az ICS-nél tartok, de az is sokkal jobb már a Ginger-nél./nem samsung telón/
Hétfőn jön az Advance-m, én is várom a frissítést, mint a Messiást.:)
Sziasztok nekem is Advance-m van és Én is szintén úgy várom már a JB-t mint a messiást! :) egy kérdés:
Ha jelzi a telefon, hogy megjött a frissítés, akkor Wifin keresztül megcsinálja a telefon? Vagy mindenképp fel kell dugni gépre? Kies vagy odin?
Szerintem wifin is megcsinálja, de biztosabb az USB.
Én is várom, Advance-re.:)
Inkább a KIES, mint a Wifi, de mindjárt utánaolvasok egy kicsit, mivel, és hogy érdemes, majd írok.
Engem is érint, igaz, csak ma kapom az Advance-t, de addig nem nagyon akarok rátenni semmit, míg ki nem jön a JB.
Jó kis fórumok vannak ilyen témában, sok mindenre hamar meg lehet találni a választ, nem kell ide írkálni.:)/ezt nem rád értettem.:)/
Néhány emberke olyan buta dolgokat kérdez, komolyan, ide járok röhögni.
Számítógépen nőttek fel, de a Google-t nem ismerik, röhej.
Ott a "gyakori", minek fárasszák magukat, nem?.:)
Olvasgatok, olvasgatok.
Mindenki teszi fel az orosz verziót, és sírnak, hogy nem lehet visszatenni a GB-t.
KIES marad, de egyelőre még nézelődök, még nem jött ki a frissítés, nem is idegesítem magam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!