Miért adják el oly sokan Samsung S5260 telefonjukat? Vaterán sok helyen látom hogy alig használta és már túl aka adni rajta. Mi a baj a telóval? Én nekem tetszik, ilyet fogok venni.
Azért mert egy rakás sz@r.Viccen kívül tényleg.
Az internetezéshez meg sok sikert.Mázlid lesz, ha a telefon nem fogja azonnal az arcodba tolni, hogy a böngésző nem nyitható meg, mert kevés a memória.
sms, hívás, ok, de internet... legfeljebb mobilra butított oldalak + gúgli, teljes verziós oldalakat el is felejtheted vele, flash videókról meg ne is álmodj
elsőnek teljesen igaza van
Akkor miért nem a google saját platformját, egy androidos telefont választasz? Integrált google fordító van a legtöbb mai androidos telefonban.
A választék széles, kapásból a legolcsóbb, és legjobb ár-érték aránnyal rendelkező telefon a Sony Ericsson Live with walkman, de baromi jó áron van a Huawei y200 is.Attól függ, hogy mennyit szánsz rá.
Már írtam.A legolcsóbb és legjobb ár-érték arányú telefonok. SE Live, erre lesz android 4 frissítés is nemsokára, illetve ha sok a 36 ezer(ennyi a T webshopban) akkor 25 környékén ott a Huawei Ascend y200.
Az LG GT-540-et nem csodálom, hogy baromi nehéz kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!