Tetszik a Galaxy S 3-m?
Ha egy nem elfogult 14 éves fanboy válaszára is kíváncsi vagy:
szerintem is elég gyenge eresztés lett.
Hardveresen tényleg eléggé ott van, de pl. a kinézet miatt már ingyen sem kéne.
Aztán ott van még mindig a műanyag burkolat, stb.
az 1. ben is van igazság , de azt azért ne mondjuk , hogy jobb v nem jobb , jó én is iOS párti vagyok , de androidos telefont ne hasonlítsunk , windows phone hoz , vagy iOS hez, ez kb olyan mintha összehasonlítanánk egy barackot egy körtét és egy görögdinnyét
Amúgy szerintem se nagy eresztés , ronda , a reklámja eszméletlenül béna , kb nem is lehet látni a telefont :D , ha droid akkor mindenféleképp HTC , az legalább nem járatja le a rajongóit , mint a samsung....
Viszont az üzemideje átlagos használattal valamivel jobb, mint a mai telefonoké.Igaz, hogy 2100 mAh-s akksi van, de egy ekkora kijelzőt, ekkora felbontással, és a 4magos processzoral felszerelve-> ahogy olvastam a külföldi tesztet: átlag használat mellet(nap 1 óra 3g, net, játék, zene, egyéb, mindenből egy kicsi) közel két napot kibír.
Ami azért szép teljesítmény.
Ettől függetlenül rondának tartom, és nem sz@rtam össze a gatyámat a motionwiz-től sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!