Megemeltem menet közben az Xbox 360 e-slimemet, összekarcolta a benne lévőlemezt?
Ment a játék megemeltem, hogy bedugjam a töltőjét a konzolnak erre elkezdet kerregni. Ez mitől van? Normális?
Ja és a csillogósabb részénél fogtam meg.
Menet közben nem kellene emelgetni.
Honnan tudjuk, hogy össze karcolta-e..? Nézd meg.
Menet közben ne mozgasd!
Azt meg, hogy összekarcolta e úgy tudod megállapítani,hogy fogod a lemezt a jobb kezedben (fontos, hogy a jobb kezed legyen) és bal szemmel megnézed, ha karcokat látsz azt jelenti,hogy megkarcolta :)
De ez ennyire "minőségien van összerakva?
Egyébként igen összekarcolta kb az eset után 10 másodpercel rájöttem én is :D (csak rosszul fogalmaztam meg). Olvashatatlan lett.
Köszi.
Nem buktam rajta egy játékot sem, kipolírozták a media marktban. Viszont még mindig nem értem, hogy amikor egy cd olvasó egy fém dobozban van és tökre tömör, akkor egy xnoxba miért tesznek, olyat ami alig fogja a lemezt, és egyáltalán nem zömök, tömör.
Hát igen tanuló pénz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!