S. O. S. Szerinted "gáz", hogy xbox 360-t vettem és nem xbox one-t?
Figyelt kérdés
1 hónapja vettem meg az xbox 360 omat és nem akarok nagyképű lenni meg semmi ilyesmi mert ennek is úgy örülök h megtudtam venni h az nem igaz. Évek óta vágytam rá csak nem volt rá pénzünk és ahogy elkezdtem diákmunkára járni összegyűjtöttem rá a pénzem és megvettem. Nézegettem videókat az xbox one ról és sokkal jobban tetszik mint a 360. Attól félek, hogy minden jó játék csak az xbox one ra fog kijönni és a 360ra nem. Vagy azért még 1-2 évig ugyan úgy kijönnek rá az újabb játékok is?2014. jan. 25. 11:39
1/2 anonim válasza:
Hát ez nagyon gáz, valóban... Szörnyű problémáid vannak, hallod-e! Sajnállak nagyon.
2/2 anonim válasza:
Az Xbox360 több mint 3400 db játék létezik mire azok közül a jobbakat végig tolod (1-2 év) addigra a Xbox One ára is lejjebb megy jelenleg az Xbox One-hoz 18.000Ft egy játék szóval nem olcsó mulatság maga a konzol 169.000Ft.
A Xbox360 remek konzol nagyon jókat co-op, és multizunk a Live-on a haverokkal, barátokkal és ha Gold tagságod van 2 játékot ingyen tölthetsz le havonta és kedvezményed lesz egy-egy nagyszerű játékra pl. most a Dark Souls 745Ft a Live-on a Gold tagoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!