Vettem egy Xbox 360-at és szaggatnak rajta játékok. Valami ötlet?
Hát RGH-nál bele lehet futni sajnos hasonló dolgokba. Sokszor előfordul a fagyás, fekete képernyő, boot idő megnövekedése, gép tönkremenetele, amiket te is említettél. A probléma szerintem abban keresendő, hogy valamelyik RGH-s progi már frissítésre szorulna. A probléma, hogy ezek nem feltétlenül a legegyszerűbb műveletek. Persze az sem biztos, hogy mindez megoldja a problémát, lehet hardveres hiba is a dologban.
Ez most nem feltétlenül neked szól, de nem értem hogy mostanában miért ez a nagy RGH mánia. Viszonylag nehéz a kezelése, nem minden játékot kezel, sokkal lassabb a boot idő, gyakori a fagyás, és még multizni sem tudsz. A box RGH-zása egy csomó pénzbe kerül, miközben manapság használtan már 2-3 ezer forintért az összes játékot meg lehet venni, és még multizhatsz is a Live-on kersztül. Ehelyett most sok ember kifizeti az RGH-t és szívja a fogát, mert vagy nem indulnak a játékok, vagy tönkremegy a gép, vagy akadozik. Főleg most, hogy bejött a next-gen már újonnan is nevetséges áron lehet hozzájutni a Box-hoz. Bocsánat az off-ért, csak nem értem, hogy mi lelte az embereket, felmegyek hardverapróra és ott is csak RGH-s gépeket találni. Lassan már nem is marad gyári állapotú. Én sem vagyok gazdag, de havi 1-2 játékot megveszek, és legalább 100%-ban megbízható a gépem és még multizhatok is. Illetve hozzáteszem szerintem az ember jobban megbecsüli és nagyobb lelkesedéssel tolja végig azokat a játékokat amiért ténylegesen 'megdolgozott', nem csak lekalózkodta valahonnan. Na tényleg bocs az offért. :)
Kedves előttem szóló neked lövésed sincs az rghról csak innen onnan szedtél infókat.
"Hát RGH-nál bele lehet futni sajnos hasonló dolgokba. Sokszor előfordul a fagyás, fekete képernyő, boot idő megnövekedése, gép tönkremenetele, amiket te is említettél." - Néha fordul csak elő. Max itt többször találkozol vele,mert ez az oldal ilyesmi kérdésekről is szól.
"A probléma szerintem abban keresendő, hogy valamelyik RGH-s progi már frissítésre szorulna. A probléma, hogy ezek nem feltétlenül a legegyszerűbb műveletek." - Szerinted.
"Persze az sem biztos, hogy mindez megoldja a problémát, lehet hardveres hiba is a dologban." - Lehet.
"Ez most nem feltétlenül neked szól, de nem értem hogy mostanában miért ez a nagy RGH mánia. Viszonylag nehéz a kezelése, nem minden játékot kezel, sokkal lassabb a boot idő, gyakori a fagyás, és még multizni sem tudsz." - Nem nehéz egyáltalán,de aki már igy veszi és iq szegény és nem magyarázták el neki az itt köt ki.
"A box RGH-zása egy csomó pénzbe kerül, miközben manapság használtan már 2-3 ezer forintért az összes játékot meg lehet venni, és még multizhatsz is a Live-on kersztül." - Megnézném hol veszel 2-3 ezerért frissen megjelent vagy még meg se jelentet. Multizni rghs géppel is lehet és ráadásul ingyen!
"Ehelyett most sok ember kifizeti az RGH-t és szívja a fogát, mert vagy nem indulnak a játékok, vagy tönkremegy a gép, vagy akadozik. Főleg most, hogy bejött a next-gen már újonnan is nevetséges áron lehet hozzájutni a Box-hoz." - Csak neked nevetséges.
Én nem kötözködni akartam, de számítottam rá, hogy a fanboyok egyből nekem ugranak, de ez így is van rendjén. :)
Szóval én most TISZTELETTEL leírtam a véleményem az egészről. I.T. területen dolgozom, bőven van rálátásom a dolgokra és nem egy RGH xboxot kellett már konfigolnom, vagy játékokkal feltöltenem, mert a kedves vásároló azt sem tudta mi az az FTP, csak az számított neki, hogy 'húú ingyen van a játék!!' Én nem azt mondtam, hogy az RGH rossz, én csak annyit mondtam, hogy akinek nincs rálátása a dolgokra, azoknak nagy csalódás lesz, mert nem fogják tudni kezelni. Nézd csak meg, hogy hány olyan kérdés van itt GYK-n, hogy miért nem olvassa az írt lemezt az RGH box? Na pont ez mutatja meg, hogy mennyire értenek hozzá a néha 'tudatlan' vásárlók.
És némelyik dologban igazad van, amit az enyémből kiemeltél, de azt Te is beláthatod, hogy ha valaki nincs benn a dolgokban, az nem fogja tudni kezelni. Nem véletlenül van az RGH kezeléséről egy majdnem 300 oldalas útmutató... Viszont például az, hogy csak nekem olcsó gyári gépet venni.. Most vettem 50-ért 250GB-os Új(!) Boxot. E helyett mennyiért mennek az aprón az RGH gépek? 60-70 körül. Akkor azt ne mond, hogy csak nekem nem drága. Az meg megint nem igaz, hogy nem tudod olcsón beszerezni a játékokat. AC4-et 5000-ért, GTAV-öt 7000-ért szereztem be, míg a régebbi klasszikusokat mint a Halo, Forza 4 már 2000-ért megkaptam. Jah meg ingyen leszedtem live-ról... Szerintem meg havi 5-10 ezer forint bőven kiadható játékra. A multival pedig nem kell dobálóznod, annak a multinak köze sincs a Live-hoz és ezt Te is tudod. Én nem kötözködni akartam itt, csak elmondtam a véleményem, hogy aki nem ért hozzá, az inkább vegye a gyárit és boldogan el lesz vele, aki pedig vágja, annak ott az RGH. És ebbe aztán már Te sem köthetsz bele. :) Písz.
"Nézd csak meg, hogy hány olyan kérdés van itt GYK-n, hogy miért nem olvassa az írt lemezt az RGH box"
Ez egy nagy baj! Az RGH-s Xbox-ba pont az a lényeg hogy nem kell lemez!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!