Most vettem egy ps3 super slimet 12 Gigabyte-st. Rájöttem, hogy túl kevés a hely számomra. Ha eladnám vennék egy Xbox360 E-t. Csak ha eladom nem volna lóvém xbox-ra. És mondjuk az Assassin Creed 4 megy a ps3-on is. Mitcsináljak?
Ha neked jobban tetszik az xbox akkor miért vettél ps3mat?
Ha nem felel meg vagy bővítsd, vagy próbáld meg eladni, aztán még gyűjts a boxhoz.
"Főleg a hellyel van a van a baj."
Veszel bele egy 160 gigás HDD-t már jóval 10k alatt és kész.
"Xbox-ban jobb a menü"
Nehogy már egy szaros menü miatt képes legyél lecserélni a konzolt.
"klassz a karakter készítés"
Szintén hatalmas hülyeség.
Konzolnál a játékfelhozatal a lényeg, amibe egyértelműen PS3 a nyerő, ha a Halo meg Gears of War meg Forza tetszik, akkor cseréld le Xbox-ra, másképp nincs értelme. Ha meg a PS3 exkluzívok tetszenek (The Last of Us, Uncharted, God of War, Gran Turismo, Infamous, Killzone, Heavy Rain, Beyond: Two Souls, LittleBigPlanet, Ratchet & Clank, Journey és még sorolhatnám) akkor egyértelműen maradj PS3-nál.
Ha egyik sem érdekel, akkor szintén maradj PS3-nál, csak pénzveszteség lenne a cserélgetés.
"Azért vettem mert már nem birtam várni tovább."
Mire várni? Ha pénzgyűjtésre kellett várnod, azt nem értem, mert Xbox olcsóbban van, igaz, csak 4 gigás, de ha már PS3-nál is közel 0 a tárhely, akkor nem mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!