Tablet törött kijelzővel?
Figyelt kérdés
Üdv van egy myaudio tablet series 708dcc készülékem, kb fél éve nyúzom, de most egyszer csak tönkrement a kijelző, miközben konkrétan hozzá se lett nyúlva, puha ágyon feküdt tokjában, mikor bekapcsoltam, láttam, hogy a kijelző aljából több repedés fut a kijelző tetejébe, és a törések mentén néhol nagy fekete foltok vannak, ott nincs kép, de érintőképernyő ott is perfect, azon egyébként nem látszik lámpafénynél sem repedés, szóval csak az lcd van repedve. Nah én ezzel elmentem edigitals-ba, mivel ott vettem és még van fél év garanciám, ott a képembe vágták hogy nem garanciális, mert biztos elejtettem vagy ráültem stb, van bármi értelme fogyasztóvédelemhez fordulni?2014. jan. 16. 06:16
1/4 anonim válasza:
Nincs. Ez fizikai sérülés. Ki hinné el neked hogy magától repedt el.
2/4 lac1434 válasza:
Csak akkor nem érvényes, ha fel van tüntetve a garancia jegyen. Rokonéknak 2x cserélték törött képernyő miatt, és egyértelmű volt, hogy odaverték valamihez. Ne hagyd magad.
3/4 kenis21 válasza:
Szia! ÉN most vettem egy hete úgyan ezt a készüléket és úgyan ez történt az én tablemal pedig én sem ütötem meg meg semmi ....nekem is úgyan ezt mondták ....most fizettem ki 10660ft a javitarasára+szállitás ez azért kissé idegesitő
4/4 Beagle gyerek válasza:
Az e digitálba ilyennek.Nekem is van hasonló sztorim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!