Ti mit valasztanátok a helyemben? Többi lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok összejött egy kis pénz és most nem tudok dönteni...egy Xbox 360(ac4,bf3,cod mw3,gta5,Watch Dogs és livval)vagy egy Lenovo z510es laptop?pc nem jó Sajnos, Max 200k-m lenne. A mobilitás nem annyira fontos és van egy 82cm-s HD tv-m. Előre is köszönöm:)2014. jan. 15. 22:21
11/14 anonim válasza:
Konzolt játékokért vesz az ember, PS4 pedig (még!) nagyon nincs eleresztve tartalommal. Kérdező felsorolt pár címet, ezek közül mi van rá?:) Pár év múlva én is veszek egyet, de most még feleslegesnek tartom.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) tudom hogy a pcvel járnék legjobban de az sajnos nem lehet bizonyos okok miatt :// ps4et pedig kèsőbb vennèk, mert még nincsenek rá olyan játékok. Azt hiszem xbox-ot veszek :))
2014. jan. 16. 21:43
13/14 anonim válasza:
De most nem értem,PS4-re első körben elég 2 vagy esetleg 3 játk,arra ott a BF4 a Cod:Ghost meg még valami amit szeretsz,ez a három nem olcsó és el tudsz lenni vele egy darabig...PS plus meg ad ugye játékokat,tavalyi évben PS3-ra pl 45 db játék érkezett,jó persze nem mindegyik volt nagy szám de azért volt köztük FarCry,BF3 stb...
14/14 anonim válasza:
Jó, vegyél PS4-et, aztán vegyél hozzá egy játékot 25K-ért, mert MicroSix azt mondta! Nyomás!
OFF: Tudod, hogy 8 éves a célhardver kb. semmit nem jelent :) Ha láttál már komoly játékot xbox-on, attól leesik az állad.
Én laptop-os vagyok, de komolyan mondom, hogy a Batman szériától leszakadt a pofám, olyan jól néz ki. :)
Ha nem fontos a multi, akkor chip-eltess, ez igaz. El kell dönteni, hogy multizni akarsz, vagy olcsóbb játékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!