Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik ebook - olvasót választ...

Melyik ebook - olvasót választanátok a kettő közül és miért?

Figyelt kérdés

WayteQ/Digi-Book xBook-60w ebook olvasó vagy Kindle 5.

Egyszerűen nem tudok dönteni a kettő között.

[link]

[link]

Úgy hallottam túl hangosan kattannak a gombok az x60-on, ez tesztvideókon is hallható. Nem zavaró ez?

Azt is hallottam hallottam, hogy a Kindle aksija tobább bírja egy feltöltéssel. Igaz ez?

A Kindle ellenérvei számomra, hogy nincs magyar menü (Soha nem tanultam angolt) nem bővíthető a memória (tudom így is több 100 könyv ráfér, de akkor már könyvtárnak is használnám)és nincs hangoskönyv funkció.

Ja és persze minden könyvem epub-ban van, ezt pedig nem olvassa, konvertálhatnám át egyesével.

Igazából a Kindle wifijét tudom használni, könyv felpakolásra.

De a x60-at max netezésre, de ez az eszköz tudjuk hogy nem erre való.

2013. okt. 20. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb a kindle, mert több dolog van hozzá a neten. Mivel több ember használja, így jobb a közösség támogatása is.
2013. okt. 20. 13:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Csakis WayteQ.

Tökéletes.

A kindle csak a nevéből él úgy mint az apple.

2013. nov. 16. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!