Ti mit valasztanátok a helyemben? Többi lent!
Én azt nem értem, hogy miért nem felel meg a PC, ha mobilitás nem fontos.
Hogy kérdésedre is válaszoljak: te tudod, mire szeretnéd használni. Ha játékra, akkor X360, maradék pénzt pedig elrakod későbbre. Laptop játékra csak kompromisszumokkal használható, és nagy hátránya, hogy későbbiekben nem lehet a teljesítményét fejleszteni.
Jól jársz az Xbox360 + játékok + Live ha beszerzed a Gears Of War 3-at akár tolhatjuk co-op-ban is.
Xbox360-ra több mint 3000db játék van mire végig tolod a jobbakat 1-2 év, addigra a next-gen konzolok ára is, lejjebb megy, lesznek hozzájuk bőven játékok, és orvosolják a gyerekbetegségeiket.
XBOX 360, de nézz körül :)
Azt hiszem, hogy abból a Slim az újabb konfiguráció.
Ha chipelteted, akkor 2000 HUF-ból akármelyik játékot beszerzed.
Persze csipeltesse ki aztán vége a multinak mi? Mert kb azonnal bannolnak a pic sába.
Mondom PS4-et vegyél,komolyan ezt még mondani kell? 8 éves konzolt akarnál venni? MErt igen a 360 már annyi,ott az xbox one helyette de az meg zugye nincs még magyarországon ezért jön a PS4.
PS4-en a BF4 ugyan azokon a beállításokon fut,azaz azt értem hogy ultrán max beállításokon minden,200k-s meg kevés hozzá,mármint online nem de komprumisszumot kell kötnöd hogy sok FPS,vagy jobb grafika,mert sajnos BF-be eléggé prok a játékosok PC-n és sok a gazdag akik ilyen 250FPS+-al rendelkeznek.
PS4-en ilyen nincs,mindenki egyenlő esély,viszont a HD tv kevés hozzá,Full HD tv-t kellene venned mert úgy lesz szép a játék,meg a szemed sem romlik a homályos képtől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!