Ráköthetek aktív mélyládát?
Mi a forrásod, miről megy a zene ? Osynho 2x kérdezte az aktív mély láda típusát, márkáját tehát akkor milyen mélyet veszel ?
Erősített kimenet kell hozzá,tehát a kenwood tape1-2 play kilőve. Ha gépről megy, hangkártya sub kimenet jack-rca-val, 2.1-es konfigban. Más esetben hangfalkimenet is jó, ere alkalmas mély ládához.
"Ott van fönt leìrva!"
Mi van ott fönt leírva? A láda pontos típusa? Vagy a bemenetei? Mert én nem látom.
"Áram megy bele meg jel. Jel nálam pl rca csatlakozòn, de láttam már jack csatlakozòst is"
Ja, de milyen jel? És nem csak rca-s, jack-es bemenet létezik.
Itt az enyém hátulja:
A PA hangfal meg nem passzív hangfalat jelent, egy kis fogalomzavar van nálad. A PA a hangosításhoz használatos hangfal típus és egyéb komponensek elnevezése. Szó sem volt erről a kategóriáról, szobai hifiről kérdezett az emberünk.
"PA: „Public Address System” rövidítése. Hangrendszereknél a műsort a közönség számára közvetítő rendszer. Magába foglalja az alkalmazott hangfalakat, erosítőket, keverőket."
Ha az erősítődön van sztereó RCA (piros-fehér) KIMENET akkor onnan húzol egy sztereó RCA kábelt az aktív mélyre és levágja róla neked a közép-magasat, csak mélyt fog sugározni.
Ha nincs, akkor olyan subládát kell venned, amin nem csak RCA bemenet van:
hanem banán dugót is tud fogadni, azaz erősített jelet. Van ilyen subláda a piacon, pl. az összes Wharfedale láda ilyen, ez egy WH-210-esnek a hátulja.
Az jelen esetben mindegy hogy te a sztereó erősítőd miről hajtod. DVD, telefon, PC. Azt, hogy milyen subot vegyél, nem befolyásolja.
Ha megveszed, keress róla képet. Ha van a hátulján banán dugó aljzat, akkor valószínűleg fogad erősített jelet. Ha megnézed a képet amit küldtem, az RCA be és továbbfűzéshez való kimeneténél Line level van írva. A banán dugóknál meg SPeaker level input=output.
Valami ilyesmit keresgélj a leírásban: Speaker level input, High input, Amplified input, stb... De ha boltban veszed, kérdezd meg az eladót. Ha webáruházban, linkeld be ide, és vagy én vagy valaki más megmondja hogy alkalmas-e a feladatra a nyomó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!