Fontos! Megéri jelenleg PS3-mat vásárolni vagy már csak PS4? Kifejtem mire gondolok. ->>

Figyelt kérdés

Mostanában elkezdett érdekelni a Konzol (egyik ismerősömnél volt lehetőségem kipróbálni és megtetszett. Mindig is PC gamer voltam). Már több mind külföldi mind magyar portálokat böngésztem, de sehol sem találtam "friss" infót erről a témáról mind 2013 eleje, vagy még régebbi.

-Kb 3 éves a PC-m amit jelenleg 400-600 ezer forint lenne felújítani, hogy ne kelljen hozzá nyúlni egy darabig és fussanak rajta azok a játkok amiket én szeretnék(pl.: GTA 5).(BF3-at vitte 60FPS-el High-on). De ez elég nagy beruházás lenne.

-Első sorban GTA 5 miatt érdekel mivel még is csak egy ~60 000 Ft.-os gép és fut rajta rendesen és a multiplayer miatt lenne Playstation.

De ami aggaszt, hogy ez egy 5 éves technológia és nem fognak új játékokat butítani azért, hogy ezeken a platformon döcögés mentesen fussanak vagy egy idő után (2014 nyara vagy 2015 eleje) után már nem fognak PS3-ra vagy Xbox 360-ra sem játékot ki adni csak a Next generation konzolokra. Plusz az is kérdéses, hogy mennyi ember marad meg ezeknél a platformoknál és lesz-e még ember akikkel játsz multiplayer-ben. Ezért kérdezlek meg titeket, hogy nektek mi a véleményetek, hogy gyűjtsek még a PS4-re vagy megéri még mindig PS3-mat venni? Mert nem szeretnék úgy járni, hogy 1 évig használom és megbánom.

Előre is köszönöm a válaszokat.

#PS3 #konzol #GTA 5 #PlayStation 4 #Megéri PS3-mat venni
2014. jan. 7. 01:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Személy szerint nekem a Slim jobban bejön, már a PS2-ben is gyűlöltem ezt a felnyithatós verziót, itt meg ez a gagyi érzés az Ultránál, hogy a műanyag fedelet oldalra húzod... Hát pfff... :D Jobban tetszik a Slim, hogy odaadod neki és "elveszi" a kezedből. :) De ez egyéni vélemény, olvass csak utána, de csak külcsín, és a dvd behelyezési módján kívül nincs semmi különbség. Teljesítményben ugyanaz.
2014. jan. 8. 13:56
 22/25 TaKy99 ***** válasza:
Akkor ezt az utóbbi kérdés gyorsan eldőlt, mert ma már nem kapsz új PS3 Slim-et, csak PS3 Super Slimet.
2014. jan. 8. 13:58
 23/25 anonim ***** válasza:
Hibát követsz el de te tudod,én biztos nem venném meg,akkor már rakass össze magadnak egy gépet 100 ezerből,azon jobb a grafika meg minden...
2014. jan. 17. 09:17
 24/25 anonim válasza:
Nos az első oldalt végigolvastam (Tudom hogy nagyon régi kérdés, nem érdekel...) hát nagyon jókat nevettem az első oldalon... Például, "ne vegyél Ps4et vegyél Pc-t sokkal olcsóbb és nem kell fizetni a játékokért"? Itt egyszerűen elgondolkoztam, hogy mit gondolt ez az ember amikor elküldte a kommentjét :DD egy jó pc amin olyan grafikán megy el egy játék mint ps4-en legalább 200-300ezer forint.. Meg hogy nem kell fizetni a játékokért.. No comment.. Gondolom itt a kalózkodásra gondolt ami egyébként kezd kimenni a divatból a különböző online tartalmak miatt amik csak eredeti játékon érhetők el.. + én szeretem támogatni a készítőket, így inkább olyan játékokat veszek meg amik érdekelnek és nem töltök le minden szart ;) Volt az 1. kommentelő hogy vesz PS4-et és One-t is.. És írtátok hogy mekkora hülye.. Nos én is érdekesnek találom, de emberek.. Mindenki arra költi a pénzét amire akarja én se szólok le mást ha cigire, piára, drogra, kacatokra és még sorolhatnám mikre költi a pénzét (500ezer forintos PC-re hogy elfusson a GTA V low grafikán höhö trololol).. Ő pénze tegye amit szeretne vele.. Látom sokan nem értik még meg, hogy más dolgába ne szóljon már bele.. Köszönöm csak ennyit szerettem volna ;) Ja csak hogy a témához is írjak valamit (a 2. 3. oldalt nem olvastam mert nincs kedvem tovább húzni magam a PC fanboyokon) az alapkérdésre válaszolva, ne vegyél PS3-at nem éri meg várd meg karácsonyt és akkor ruházz be egy új generációs konzolra, szerintem az megéri ;) Addigra talán olcsóbb is lesz :) Pápá ^^
2014. szept. 15. 16:03
 25/25 Gold Fortune válasza:
Megéri ps3-at venni! én most hétvégén veszem meg magamnak a gta-5 tel egyutt szerintem nagyonjó konzol itt pár érv 1. olcsóbb mint az xbox360 2.boxra plusz 10 ezret kellfizetned a multyért hogy 2 hónapig multyzhass a ps3 ra meg ingyenes!Szóval Hajrá PS3!! :D
2016. dec. 6. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!