Fontos! Megéri jelenleg PS3-mat vásárolni vagy már csak PS4? Kifejtem mire gondolok. ->>

Figyelt kérdés

Mostanában elkezdett érdekelni a Konzol (egyik ismerősömnél volt lehetőségem kipróbálni és megtetszett. Mindig is PC gamer voltam). Már több mind külföldi mind magyar portálokat böngésztem, de sehol sem találtam "friss" infót erről a témáról mind 2013 eleje, vagy még régebbi.

-Kb 3 éves a PC-m amit jelenleg 400-600 ezer forint lenne felújítani, hogy ne kelljen hozzá nyúlni egy darabig és fussanak rajta azok a játkok amiket én szeretnék(pl.: GTA 5).(BF3-at vitte 60FPS-el High-on). De ez elég nagy beruházás lenne.

-Első sorban GTA 5 miatt érdekel mivel még is csak egy ~60 000 Ft.-os gép és fut rajta rendesen és a multiplayer miatt lenne Playstation.

De ami aggaszt, hogy ez egy 5 éves technológia és nem fognak új játékokat butítani azért, hogy ezeken a platformon döcögés mentesen fussanak vagy egy idő után (2014 nyara vagy 2015 eleje) után már nem fognak PS3-ra vagy Xbox 360-ra sem játékot ki adni csak a Next generation konzolokra. Plusz az is kérdéses, hogy mennyi ember marad meg ezeknél a platformoknál és lesz-e még ember akikkel játsz multiplayer-ben. Ezért kérdezlek meg titeket, hogy nektek mi a véleményetek, hogy gyűjtsek még a PS4-re vagy megéri még mindig PS3-mat venni? Mert nem szeretnék úgy járni, hogy 1 évig használom és megbánom.

Előre is köszönöm a válaszokat.

#PS3 #konzol #GTA 5 #PlayStation 4 #Megéri PS3-mat venni
2014. jan. 7. 01:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
# 8 Három monitoron játszol egyszerre, vagy minek az erőmű?
2014. jan. 7. 15:54
 12/25 A kérdező kommentje:

Nem, csak két monitor. De amint említettem nem szeretnék jó ideig hozzá nyúlni és amilyen ütemben fejlődik a technológia ez is elavult lesz 5 év múlva.

Thankyou köszi a válaszokat! Vajon mennyi ember fog maradni PS3-nál? Mármint lesznek-e annyian online, hogy meg adja az igazi multi player érzést.

2014. jan. 7. 16:08
 13/25 anonim ***** válasza:
Tankyou pajtas ha azt hiszed hogy gazdagnak kell lenni hogy konzolt tudjal venni nagyon tevedsz csak munkahely kell hozza es reszletre is lehet venni..aki nem dolgozik annak petsze hogy nehez meg kajat venni is
2014. jan. 7. 16:44
 14/25 anonim ***** válasza:

# 12 Minden avul, a legdrágább alkatrész is. A legnagyobb hülyeség a legdrágább holmikat megvenni, ha tiki-takizol (tervszerűen fejlesztesz a gépeden időnként). Ezt már számtalan fórumban kitárgyaltuk, számtalan ember kiszámolta, hogyan a leggazdaságosabb fejleszteni, legfeljebb annyi változott, hogy régen a csúcskategória aljából kellett vásárolni, hogy a legjobban megérje, az utóbbi 5-6 évben meg már csak a középkategória csúcsáról.

A világon semmi értelme 100k-s procit, meg 150k-s karit venni, és utána 5 évig tartogatni azokat, HACSAK nem TÉNYLEG olyan jellegű végfelhasználóhoz kerül, aki kihasználja, és tervezetten csak annyit használ ki az 5 (vagy bármennyi)év alatt.

2014. jan. 7. 16:54
 15/25 anonim ***** válasza:
33%-os pajtás, látom te még nem tudod, milyen az élet... :) Örülj neki, ha te ezt megteheted, más meg a lakás törlesztőrészleteit nyögi, te meg nyolc konzol között vered a brét. Szerintem ilyen hozzáállással kell jól elbújnod, vagy csendben maradnod, mert egyszer téged ezért nagyon megvernek.
2014. jan. 7. 19:02
 16/25 anonim ***** válasza:
Hát... A legnagyobb címeknél (gta 5, cod-ok, bf és a többi multi király) marad a felhasználóbázis egész biztosan még jó ideig. Én még manapság is cod uo-zom, és még mindig van rajta játékos bőven. Igaz, ez PC, de ha megnézzük, hány éves játék... :)
2014. jan. 7. 19:05
 17/25 anonim ***** válasza:
Persze 20konzolt azert dolgozok most is mert felvett a penz. Nem is alszom joforman mert dolgoznom kell vagyonor vagyok nekem beszelsz az eletrol??osszenem 2gyerekem van 10evesek
2014. jan. 8. 03:44
 18/25 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék sem személyeskedni, sem pedig vitatkozni, mindössze annyit szeretnék neked tanácsolni, hogy amennyiben vagyonőrként nem alszol, családod mellett, akkor miért konzolokra vered a pénzt? Biztos oda van érted a feleséged is, hogy azt a kis pénzt se rájuk költöd, hanem részletre vásárolgatod a hülye játékaidat...

Oh, és jeleztem a moderátoroknak a trágár, minősíthetetlen hozzászólásod.

Kérdező, hogy döntöttél?

2014. jan. 8. 07:50
 19/25 anonim ***** válasza:

# 18

Ne okoskodj már annyit, b/a/sszon meg az isten!

2014. jan. 8. 09:53
 20/25 A kérdező kommentje:
Thankyou nagy részben segítettél eldönteni és ebben a hónapban megrendelem a PS3-mat 500 gigás verzióban csak még utána olvasok, hogy a slim vagy az ultra slim-nek mik az előnyei és hátrányai, hogy melyiket éri meg megvenni mivel életemben először fogok konzolt venni (persze az oldschool nintendo korszak után :D ).
2014. jan. 8. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!