Fontos! Megéri jelenleg PS3-mat vásárolni vagy már csak PS4? Kifejtem mire gondolok. ->>

Figyelt kérdés

Mostanában elkezdett érdekelni a Konzol (egyik ismerősömnél volt lehetőségem kipróbálni és megtetszett. Mindig is PC gamer voltam). Már több mind külföldi mind magyar portálokat böngésztem, de sehol sem találtam "friss" infót erről a témáról mind 2013 eleje, vagy még régebbi.

-Kb 3 éves a PC-m amit jelenleg 400-600 ezer forint lenne felújítani, hogy ne kelljen hozzá nyúlni egy darabig és fussanak rajta azok a játkok amiket én szeretnék(pl.: GTA 5).(BF3-at vitte 60FPS-el High-on). De ez elég nagy beruházás lenne.

-Első sorban GTA 5 miatt érdekel mivel még is csak egy ~60 000 Ft.-os gép és fut rajta rendesen és a multiplayer miatt lenne Playstation.

De ami aggaszt, hogy ez egy 5 éves technológia és nem fognak új játékokat butítani azért, hogy ezeken a platformon döcögés mentesen fussanak vagy egy idő után (2014 nyara vagy 2015 eleje) után már nem fognak PS3-ra vagy Xbox 360-ra sem játékot ki adni csak a Next generation konzolokra. Plusz az is kérdéses, hogy mennyi ember marad meg ezeknél a platformoknál és lesz-e még ember akikkel játsz multiplayer-ben. Ezért kérdezlek meg titeket, hogy nektek mi a véleményetek, hogy gyűjtsek még a PS4-re vagy megéri még mindig PS3-mat venni? Mert nem szeretnék úgy járni, hogy 1 évig használom és megbánom.

Előre is köszönöm a válaszokat.

#PS3 #konzol #GTA 5 #PlayStation 4 #Megéri PS3-mat venni
2014. jan. 7. 01:58
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Mindent meg kell venni, ps3, xbox360,Ps4,xbox one.. most vettem ps4et , majd megveszem az xbox onet .. nem vagyok gazdag, csak fanatikus játékfüggő.. szép lassan megvettem őket , még mindig jobban megéri mint 5-6 ezres Pct venni, szerintem még pár évig jönnek játékok ps3 meg xboxra is.
2014. jan. 7. 02:46
 2/25 anonim ***** válasza:

Csupán GTA 5-ért felesleges PS3-at venni, én azt mondom. Mert az idén dögöljek meg, ha nem jön ki PC-re, ráadásul ha a Rockstar szeretne még több pénzt, kis csinosítással átportolja jelen generációs konzolokra is.

És akkor jön a lényeg. Xone+PS4-re még csak most kezdenek fejleszteni, a jelenlegi állás az, hogy x360+ps3+pc-ről portolják át játékokat rájuk. Kell még egy év kb. míg megéri megvenni az új konzolokat, bár még mindig olcsóbb, mint a PC (persze ps4-en nem fogsz ingyen letöltögetni kalózverziót).

Ps3 nincs 60 ezer Ft, már ha használtban gondolkodsz (megéri az is abban az esetben, ha Slim vagy Ultra Slim, Fat-et nem éri meg venni a nagyon régi széria+akkori meghibásodási eshetőségek miatt).

Tehát azon gondolkodj el, szeretnél-e GTA5-ön kívül mást is kipróbálni ps3-ra (van jó pár klassz cím), mert ha nem, akkor inkább ps4. Mellette meg vagy megvárod a PC-s verziót, vagy ismerősöddel vegyétek meg közösen a GTA5-öt, végignyomjátok nála és slussz. Használtan 8-10 ezer környékén már kapható bárhol a játék.

2014. jan. 7. 07:45
 3/25 anonim ***** válasza:

# 1

Mi a büdös pi.csának megvenni MINDKÉT azonos generációs konzolt? Élettartama alatt kijön kb. 3 játék, ami nem jelenik meg a másikra.

Legalább hülyeséget ne tanácsolj már a kérdezőnek.

2014. jan. 7. 08:04
 4/25 anonim ***** válasza:
Sok pénze van, azt hiszi mindenkit gazdagok szartak a világra. :D Nem tehet róla, hogy beszűkült a látótere, így nevelték.
2014. jan. 7. 09:47
 5/25 anonim ***** válasza:

Egyébként pedig kérdező, számítógépet vegyél, 2 okból:

1: többet nem kell fizetned játékokért.

2: lényegesen olcsóbb az alapból erős számítógépbe 30-ért új, modern grafikus kártyát venni, amikor kijön az éppen legújabb konzol, mint a szóban forgó konzolt 130-ért.

2014. jan. 7. 09:56
 6/25 anonim ***** válasza:
Utolsónak ebben igaza van, arra elfelejtettem kitérni, hogy nem fog kelleni 4-600e-t kiadni egy PC-ért, 100-150 ezer bőven elég egy modern számítógéphez (de ha ezt az árat vesszük, közel 200e-ért nagyon fullost tudsz összerakni). Plusz a monitor, de az már részletkérdés.
2014. jan. 7. 10:19
 7/25 anonim ***** válasza:

# 6

Szerintem ott elírta egy-egy nullával, 40-60 ezer akart az lenni.

(már csak azért is valószerűtlen, hogy erre gondolt, mert 400-ból kettő, 600-ból éppen három fullos gépet építek meg, csontra)

2014. jan. 7. 12:20
 8/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de nem írtam el az árakat. Mivel Gamer PC így csak a proci (i7-4770k 80-85e. + GTX 780 Ti ami megint 130-180e. és így nem kell jó ideig hozzá nyúlni. Plusz a perifériákat is bele számolva mint új bill+egér stb.) De a legfőbb amire kíváncsi lennék az az, hogy meddig fognak kb még kiadni játékokat rá mivel, 2007-ben dobták ki... és nem egy mai vas, hogy mindent el hajtson. De nem nem csak GTA 5-ért venném, persze sok játékot vennék rá, csak ez lenne a FŐ játék rajta.
2014. jan. 7. 15:04
 9/25 anonim ***** válasza:
Nagyon elvetemült fejlesztők még adnak ki rá játékot, de nem lenne értelme, csak 1-2 játék vételének. Ilyen a majd elvileg év végén beköszöntő Persona 5, és a márciusi MGS Ground Zeroes, utána pedig a Phantom Pain. Tehát én azt mondom, nem fog rá tetemes igényes játék jönni már rá.
2014. jan. 7. 15:21
 10/25 anonim ***** válasza:
MGS esetében PS4 változat is jön, érdemes akkor ezt nem beleszámolni, Persona pedig részemről nem akkora durranás.
2014. jan. 7. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!