Fontos! Megéri jelenleg PS3-mat vásárolni vagy már csak PS4? Kifejtem mire gondolok. ->>
Mostanában elkezdett érdekelni a Konzol (egyik ismerősömnél volt lehetőségem kipróbálni és megtetszett. Mindig is PC gamer voltam). Már több mind külföldi mind magyar portálokat böngésztem, de sehol sem találtam "friss" infót erről a témáról mind 2013 eleje, vagy még régebbi.
-Kb 3 éves a PC-m amit jelenleg 400-600 ezer forint lenne felújítani, hogy ne kelljen hozzá nyúlni egy darabig és fussanak rajta azok a játkok amiket én szeretnék(pl.: GTA 5).(BF3-at vitte 60FPS-el High-on). De ez elég nagy beruházás lenne.
-Első sorban GTA 5 miatt érdekel mivel még is csak egy ~60 000 Ft.-os gép és fut rajta rendesen és a multiplayer miatt lenne Playstation.
De ami aggaszt, hogy ez egy 5 éves technológia és nem fognak új játékokat butítani azért, hogy ezeken a platformon döcögés mentesen fussanak vagy egy idő után (2014 nyara vagy 2015 eleje) után már nem fognak PS3-ra vagy Xbox 360-ra sem játékot ki adni csak a Next generation konzolokra. Plusz az is kérdéses, hogy mennyi ember marad meg ezeknél a platformoknál és lesz-e még ember akikkel játsz multiplayer-ben. Ezért kérdezlek meg titeket, hogy nektek mi a véleményetek, hogy gyűjtsek még a PS4-re vagy megéri még mindig PS3-mat venni? Mert nem szeretnék úgy járni, hogy 1 évig használom és megbánom.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Csupán GTA 5-ért felesleges PS3-at venni, én azt mondom. Mert az idén dögöljek meg, ha nem jön ki PC-re, ráadásul ha a Rockstar szeretne még több pénzt, kis csinosítással átportolja jelen generációs konzolokra is.
És akkor jön a lényeg. Xone+PS4-re még csak most kezdenek fejleszteni, a jelenlegi állás az, hogy x360+ps3+pc-ről portolják át játékokat rájuk. Kell még egy év kb. míg megéri megvenni az új konzolokat, bár még mindig olcsóbb, mint a PC (persze ps4-en nem fogsz ingyen letöltögetni kalózverziót).
Ps3 nincs 60 ezer Ft, már ha használtban gondolkodsz (megéri az is abban az esetben, ha Slim vagy Ultra Slim, Fat-et nem éri meg venni a nagyon régi széria+akkori meghibásodási eshetőségek miatt).
Tehát azon gondolkodj el, szeretnél-e GTA5-ön kívül mást is kipróbálni ps3-ra (van jó pár klassz cím), mert ha nem, akkor inkább ps4. Mellette meg vagy megvárod a PC-s verziót, vagy ismerősöddel vegyétek meg közösen a GTA5-öt, végignyomjátok nála és slussz. Használtan 8-10 ezer környékén már kapható bárhol a játék.
# 1
Mi a büdös pi.csának megvenni MINDKÉT azonos generációs konzolt? Élettartama alatt kijön kb. 3 játék, ami nem jelenik meg a másikra.
Legalább hülyeséget ne tanácsolj már a kérdezőnek.
Egyébként pedig kérdező, számítógépet vegyél, 2 okból:
1: többet nem kell fizetned játékokért.
2: lényegesen olcsóbb az alapból erős számítógépbe 30-ért új, modern grafikus kártyát venni, amikor kijön az éppen legújabb konzol, mint a szóban forgó konzolt 130-ért.
# 6
Szerintem ott elírta egy-egy nullával, 40-60 ezer akart az lenni.
(már csak azért is valószerűtlen, hogy erre gondolt, mert 400-ból kettő, 600-ból éppen három fullos gépet építek meg, csontra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!