Lehetséges egyszerre egyik külső vinyóról másikra másolni?
Okozhat ez kárt a laptopban vagy valamelyik külső vinyóban?
Egy kölcsönkapottról szeretném átmenteni az adatokat a sajátomra.
Szerintem lehet másolni, max az adatban lehet egy-két hiány a közvetlen külsőről külsőre másolás miatt, de nem sok esélyt látok rá, mégis előfordulhat, de nem biztos, ettől függetlenül így másolnám én is :D
Vagy ha bbiztosra akarsz menni átmáslod a belsőre, onnan a külsőre. de ez dupla annyi idő.
Bocsánat kedves előző de ez hülyeség.
Kérdezőnek: semmiféle kárt nem okozhatsz, nem is értem...
Ha veszélyes lenne, akkor hogy lehetne némelyik számítógépben 3-4 (vagy sokkal több) különálló HDD? A külső HDD tök ugyanolyan mint a belső, csak nincs a gépben fizikailag.
ez alapján a belső HDD-re másoláskor is felléphet hiba.
Valójában a külsőről külsőre másolás még kiméli is a laptop-ot, hiszen nem kell a saját belső HDD-jére menteni semmit (minden a RAM-ba megy), tehát megspórol egy írást meg egy későbbi törlést.
Na mindegy, túlragoztuk.
Másolhatsz bárhonnan bárhova, nincs gond. Ugyanannyi a veszély mint a belsőnél, ha elmegy a hálózati fesz, akkor az írási gyorsítótárban lévő adat elvész, de egy chkdsk helyrerak mindent.
(2 HDD 1 SSD van bent, 2 kint, semmi bajom nem volt velük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!