Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A külső merevlemezem NTFS...

A külső merevlemezem NTFS formátumba van mégse tudok másolni rá egyszerre 4 gigánál többet. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

( http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__1..

Már próbáltam de Ntfs-be van és a lemezfoglalási egység mérete max 4096 bájt. Mit csináljak hogy egy 20gigás filmet áttudjak másolni anélkül hogy kiírná 4 gigánál hogy megtelt holott van még 700giga szabad hely?

2013. jan. 22. 00:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Pedig az FAT32-be van...

Hol írja ki, hogy NTFS a fájlrendszer? Hol nézted meg?

2013. jan. 22. 09:08
 2/11 A kérdező kommentje:
jobb klikk, formázás és ott fájlrendszer (ntfs alapértelmezett)
2013. jan. 22. 14:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Az pont nem az. Ha formáznád akkor formázná le alapértelmezettre, ami NTFS LENNE, ha formáznád. Jelenleg FAT32-es a fájlrendszer. Ezt úgy tudod megnézni, hogy jobb klikk a partíción és ott "tulajdonságok". Itt látni fogod, hogy az FAT32-es... :)
2013. jan. 22. 16:46
 4/11 A kérdező kommentje:
És azt hogy tudom átállítani?
2013. jan. 22. 21:38
 5/11 A kérdező kommentje:
Oké most már rendben van ez a része. Megpróbálom átkonvertálni Ntfs-be de mikor beírom hogy, convert g: /fs:ntfs akkor azt írja ki hogy írjon be kötetcímkéket G:/ bármit csinálok azt írja ki hogy, a meghajtóhoz megadott kötetcimke hibás... már átneveztem, újraindítottam , megrugdostam(vicceltem) de semmi... köszönöm a válaszokat!!!
2013. jan. 23. 00:19
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez ingyenes, át tudod konvertálni. Klikk a partíción és "convert FAT to NTFS" és akkor biztos nem szívózik a kötetcimke miatt...

[link]

2013. jan. 23. 17:35
 7/11 A kérdező kommentje:
nem fogja letörölni a rendszert? vagy a vinyót?
2013. jan. 23. 17:57
 8/11 anonim ***** válasza:
A konvertálás az nem, de mint minden partícióművelet, ez sem kockázatmentes. Ha közben lefagy a géped vagy újraindul vagy áramszünetet kapsz vagy van rossz szektor a vinyódon akkor lehet gond belőle...
2013. jan. 23. 18:11
 9/11 A kérdező kommentje:
nem működik... lehet hogy probléma hogy fat32-es?
2013. jan. 23. 18:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Miért nem működik. Pont hogy FAT32-esnek kell lennie, mert ezt kell konvertálni. Mi a hibaüzenet?
2013. jan. 23. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!