Xbox 360 live flash?
Hello!
Van egy jasper alaplapos xboxom a flash ha jol tudom a 2.0ás előtti de nemvagyok benne biztos.
Szóval most veszek egy fifa 14 et eredetibe mert szeretnék live ozni vele , és hogy a flash befolyásolja azt ha liveozok eredeti játékkal? vagy ha igen ellehet valahogy házilag távolitani a flasht? és még1 ha még nemlesz gold elofizetesem csak ingyenes akkor (szoval csak netkábel bedugva) akkor tudom a kereteket frissiteni?
Ingyenes live ról is?
És akkor házilag nemlehet a flashet eltűntetni?
Menj live-ozni...
Nem fogják a gépedet azonnal kiütni, de sosem tudni mikor fog a banhammer lecsapni.
Egyértelmű amúgy, "herélt" box nem megy live-ra, talán a multi boot-os RGH-s rendszereknél ez eljátszható lehet, de ebben nem vagyok biztos.
Köszönöm!
Ugyis csak 1 honapos live ot tervezek venni hogy tetszik-e,
de később ha nem bannolják lehet veszek még.
És akkor a flasht nem lehet letörölni vagy valami? :D
Hátőőőő... Nem tudom, hogy az Xbox-nál hogy van, de a PS2-nél a csipp nem egy szoftver volt vagy ilyenek, hanem egy bazi nagy akármi, ami úgy nézett ki, mint egy proci. Mondjuk azt is el lehet távolítani hátilag! Szétvered kalapáccsal az alaplapot, és meg is vagy! :D Ja, de akkor nem megy a konzol.... :/
De most komolyan!
Ha nem bannolják és megtetszik a Live, akkor el tudod adni az Xbox-ot pld a Vaterán, flash-eltként. A pénzhez hozzáraksz még egy (mit tudom én) 30k-t, és veszek egy újat. Amit ne flash-eltess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!