Új TV, segít valaki?

Figyelt kérdés

vettem egy samsung ue32f5000 full hd led tv-t és lenne 1-2 kérdésem:

1,Az ilyen sima adók mint az rtl,m1,discovery stb azért látszanak kicsit homályosnak mert nem hd csatornák?

2,amikor bekalibráltam automatikusan a csatornákat csak analógot tudtam keresni mert a digitális opciónál meg kellett volna adnom a frekvenciát meg 1-2 dolgot és fogalmam sincs,hogy az mennyi...amikor meg akarom változtani egy hosszú pin kódot kér de azt sem tudom,hogy hol van(amúgy upc-s vagyok és csak a lenti szobában van set up box nálam nem)

amikor rámegyek pl a discoveryre és meg akarom nézni a műsorújságát,nem találja...itt mi lehet a gond?

3, a tv hátulján vagy egy mozgatható be/kikapcs gomb és alul világít a másik oldalon pirosan...azt mindig ki szoktátok nyomni vagy csak a távirányítóval szoktátok vagy mindkettővel?

4,ennél a tv-nél melyik beállítás adja a legszebb képet xbox-os játékoknál?

meg 1-2 opciónál ha meg akarom változtatni akkor kéri a pint de olyanom nincs. illetve nem tudom,hogy most analóg vagy analóg-digitális vagy sima digitálison van?

2013. dec. 18. 21:13
 1/7 A kérdező kommentje:
illetve amikor az elején ki kellett választanom,hogy melyik országban vagyok ott nem volt magyar így az osztrákot választottam
2013. dec. 18. 21:19
 2/7 anonim ***** válasza:
A hd adást akarsz nézni arra elő kell külön fizetni. Azért homályos mert analóg.
2013. dec. 18. 21:27
 3/7 A kérdező kommentje:

[link]

itt a magyar 7-es képen le vannak írva a csatlakozók...az xboxom arany hdmi kábeljét melyikbe dugjam: HDMI IN 1(STB) vagy HDMI IN"(DVI)

2013. dec. 18. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Mind1 melyikbe.
2013. dec. 18. 21:29
 5/7 A kérdező kommentje:
a pin kód is megvan az a kérdés már nem él a többi igen :) köszönöm nektek is
2013. dec. 18. 21:41
 6/7 anonim ***** válasza:
szia! én is ilyen tv-t szeretnék venni, ezért kérdezném milyenek a tapasztalataid vele? szép a képe? konzoljátékokhoz jó?
2013. dec. 19. 16:04
 7/7 A kérdező kommentje:
szia,max 80ezres kategóriában a legjobb!! én is konzolhoz használom és eddig nagyon a tapasztalatom
2013. dec. 19. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!