Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Segít nekem valaki mélyláda...

Segít nekem valaki mélyláda tevezésben?

Figyelt kérdés
Van egy ilyen ládám: [link] Autóba szépet szólt de szobába nem ideális és most ott szeretném használni. Szeretnék építeni hozzá egy sima Bass-reflex ládát. Én egy olyan 50 literesre gondoltam, mondjuk 50x40x25cm méretekkel. Ez megfelelő vagy milyen lenne ideális?
2013. okt. 24. 16:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Jó lenne tudni a hangszóró rezonancia frekijét, vagy átviteli görbéjét legalább, hogy lehessen tippelni, mekkora térfogat, milyen hangolással lenne jó neki.

Kérdés még, hogy mi nem tetszik a hangjában szobában? Mi az ami van illetve nincs szobában, autóban pedig volt? Autóban mélyen is szólt, szobában meg csak kopog, puffog? Vagy pont fordítva, autóban ütött, szobában meg csak brummog, leng össze vissza de nem szól?

2013. okt. 25. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!