Segít valaki utólagos AUX bemenet építéshez?
Sziasztok!
Segítséget kérek utólagos AUX bemenet építéshez.(Az sem baj ha egy fejhallgató vezeték lóg ki a gépből)
Ez egy hordozható rádiósmagnó SONY CFD121.
Az jó lenne ha a kazetta részre lehetne kötni, és a főkapcsoló Tape állása kapcsolná az Auxot. (Persze a magnó motorját kikötném.
Próbáltam a fejre kötni a 3 vezetékemet ami a füles kanócból jön de rossz, tudom is miért olvasgattam a fórumon.
Van a közelében egy IC de nem merek ott forrasztgatni a brutális Cseh pákámmal.
Meg azt sem tudom mit hova.
NAGYON hálás lennék egy egyszerű válaszért.
Ha kell szétkapom és lefotózom a panelt.
KÖSZÖNÖM ha válaszoltok.
Ha mégy nem berhelted nagyon szét a magnó részt, akkor így működni fog.
Az az IC-t amit találtál, végzi az előerősítést, és az választja ki, hogy épp a magnó, vagy a rádió szóljon. Szóval azt lehetőleg ne nyírd ki.
Köszönöm, megpróbálom, de mindenképp forrasztani szeretném a tökéletes kontakt miatt.
Előbb -utóbb megtalálom hová kell forrasztani .
//kipróbáltam FM transzmitterrel, a magnó tápjáról, az antenna közvetlen közelébe tenni,szinte semmi sistergés nincs,,-- így van USB, távirányító miegymás.--lehet így hagyom.//
Az is jo lenne!!!! De hová hegesszem a 3 vezeteket? Igy el tudnad mondani? Kapcsolasi rajzot en sehol nem talaltam eddig. Igazabol el vagyok képedve ,hogy egyaltalan valaki foglalkozik a nyomorommal igy ismeretlenul. Nagyon koszonom a segitseget ha osszejon iszunk valamit ra valahol valamikor.
Szia
Igazság szerint ugyan oda fut be, ahova a Magnó és a rádió is, de legalább már mint vonalszintű bemenet, így alkalmas AUX-nak.
A TDA2068N 24-es és 14-es lábára várja a vonalszintű jelet. Nagyon kényelmesen rá lehet csatlakozni, Csak ki kell venni a helyéről a JW310 és JW311 jelű átkötésekett, így már a cd-ről a jel nem jut el a bemenetválasztóba, és a panel széle eső két felszabadult lyukba beköthető a bal és a jobb csatorna. Testet meg keresel valahol a közelben.
http://data (pont) hu/get/6537147/sony_cfd-121.pdf
Itt a teljes dokumentációja (pont) ezt cseréld pontra. A csehszlovák pákával meg óvatosan. Mielőtt a panelhez érnél, kapcsold be, és amíg a panelen van, addig ne is kapcsold ki, csak ha elvetted onnan.
Igazából még mindig teljesen le vagyok döbbenve,hogy segítséget kapok.
Hétvégén nekiállok, mindenképp jelentkezem majd,a dokumentációval+infóval amit adtál nem lehet gáz.
KÖSZÖNÖM !!!!!!
Hello ! Túl vagyok a műtéten, az általad leírtak szerint Tökéletesen működött az AUX !!!
De visszacsináltam mégis mert a rádió rész kakukk lett. A beforrasztott vezetéket kezdte el antennaként használni a gépállat.
Sistergett minden adó, alaposan.
Próbáltam többfélét, fejhallgató kanóctól a sima PC hangfal vezetékéig, amit találtam de nem jó.
Vagy máshonnét levenni a testet. Úgy sem.
A segítségért hálás vagyok nagyon,nem értem miért nyírja a rádiót.
Köszönök mindent !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!