Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Segít valaki utólagos AUX...

Catkiller69* kérdése:

Segít valaki utólagos AUX bemenet építéshez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítséget kérek utólagos AUX bemenet építéshez.(Az sem baj ha egy fejhallgató vezeték lóg ki a gépből)

Ez egy hordozható rádiósmagnó SONY CFD121.

Az jó lenne ha a kazetta részre lehetne kötni, és a főkapcsoló Tape állása kapcsolná az Auxot. (Persze a magnó motorját kikötném.

Próbáltam a fejre kötni a 3 vezetékemet ami a füles kanócból jön de rossz, tudom is miért olvasgattam a fórumon.

Van a közelében egy IC de nem merek ott forrasztgatni a brutális Cseh pákámmal.

Meg azt sem tudom mit hova.

NAGYON hálás lennék egy egyszerű válaszért.

Ha kell szétkapom és lefotózom a panelt.

KÖSZÖNÖM ha válaszoltok.

2013. máj. 12. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ha mégy nem berhelted nagyon szét a magnó részt, akkor így működni fog.

Az az IC-t amit találtál, végzi az előerősítést, és az választja ki, hogy épp a magnó, vagy a rádió szóljon. Szóval azt lehetőleg ne nyírd ki.

2013. máj. 12. 19:17
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megpróbálom, de mindenképp forrasztani szeretném a tökéletes kontakt miatt.

Előbb -utóbb megtalálom hová kell forrasztani .

//kipróbáltam FM transzmitterrel, a magnó tápjáról, az antenna közvetlen közelébe tenni,szinte semmi sistergés nincs,,-- így van USB, távirányító miegymás.--lehet így hagyom.//

2013. máj. 13. 19:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Én átnéztem a kapcsolási rajzát, de maximum a CD-részt kiiktatva tudsz bekötni egy bemenetet. A magnó rész egyben van nagyon a rádióval.
2013. máj. 13. 20:41
 4/8 A kérdező kommentje:

Az is jo lenne!!!! De hová hegesszem a 3 vezeteket? Igy el tudnad mondani? Kapcsolasi rajzot en sehol nem talaltam eddig. Igazabol el vagyok képedve ,hogy egyaltalan valaki foglalkozik a nyomorommal igy ismeretlenul. Nagyon koszonom a segitseget ha osszejon iszunk valamit ra valahol valamikor.

Szia

2013. máj. 14. 03:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Igazság szerint ugyan oda fut be, ahova a Magnó és a rádió is, de legalább már mint vonalszintű bemenet, így alkalmas AUX-nak.

A TDA2068N 24-es és 14-es lábára várja a vonalszintű jelet. Nagyon kényelmesen rá lehet csatlakozni, Csak ki kell venni a helyéről a JW310 és JW311 jelű átkötésekett, így már a cd-ről a jel nem jut el a bemenetválasztóba, és a panel széle eső két felszabadult lyukba beköthető a bal és a jobb csatorna. Testet meg keresel valahol a közelben.

http://data (pont) hu/get/6537147/sony_cfd-121.pdf

Itt a teljes dokumentációja (pont) ezt cseréld pontra. A csehszlovák pákával meg óvatosan. Mielőtt a panelhez érnél, kapcsold be, és amíg a panelen van, addig ne is kapcsold ki, csak ha elvetted onnan.

2013. máj. 14. 07:25
 6/8 A kérdező kommentje:

Igazából még mindig teljesen le vagyok döbbenve,hogy segítséget kapok.

Hétvégén nekiállok, mindenképp jelentkezem majd,a dokumentációval+infóval amit adtál nem lehet gáz.

KÖSZÖNÖM !!!!!!

2013. máj. 15. 19:39
 7/8 A kérdező kommentje:

Hello ! Túl vagyok a műtéten, az általad leírtak szerint Tökéletesen működött az AUX !!!

De visszacsináltam mégis mert a rádió rész kakukk lett. A beforrasztott vezetéket kezdte el antennaként használni a gépállat.

Sistergett minden adó, alaposan.

Próbáltam többfélét, fejhallgató kanóctól a sima PC hangfal vezetékéig, amit találtam de nem jó.

Vagy máshonnét levenni a testet. Úgy sem.

A segítségért hálás vagyok nagyon,nem értem miért nyírja a rádiót.

Köszönök mindent !!!!!

2013. máj. 18. 14:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Érdekes jelenség, így hirtelene nem is tudom mi okozhatja. Elméletileg semmiben nem különbözik attól, mintha a cd rész jutna oda.
2013. máj. 18. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!