Ps3 vagy PC-vel járok jobban?
Sziasztok!
A számítógépem már kissé elavulttá vált, s elkezdtem azon gondolkodni, hogy fejlesztem.
Rájöttem arra, hogy főként játékra használom, néha-néha egy kis power pointra és nettezésre.
Emiatt jött szóba aa Ps3!
Rengeteg játék van rá és nem laggolnak rajta a dolgok + normális minőségben tudok rajta játszani.
Amennyit ráköltenék a Pc-re annyiból már egy használt vagy esetleg új ps3-at tudnák venni! ( kb 50k lenne rá)
Szerintetek használt vagy új legyen?
Inkább fejlesszem a gépem vagy vegyek ps3-at?
Milyen előnyöket és hátrányokat tudtok a ps3-hoz?
Ui: XBox nem érdekel!
konzolokszervize? Ez is egy olyan gerinctelen kereskedő, aki úgy akciózik, hogy előtte árat emel. Eddig is 65e volt, meg akciósan is 65e az 500-as alapgép?
Pfujl, gusztustalan, büdös, gerinctelen dolog amit csinál.
Tekintve h a ps3 exclusive címek soha nem lesznek pc-n így ha veszel egyet már azokat nyomhatod és mindent ami eddig megjelent rá és pc-re.
Igazából ezt döntsd el.
Mer ha nem érdekelnek az exclusive címek akkor viszont tök felesleges. Beleölsz kb 50 E-t a gépedbe és azzal jó lesz még v 3 évig.
Ha a fifa cod, bf, bioshock, ac... érdekel azé felesleges a ps3 azt nyomhatod pc-n is.
Nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!