Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ps3 vagy PC-vel járok jobban?

Ps3 vagy PC-vel járok jobban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A számítógépem már kissé elavulttá vált, s elkezdtem azon gondolkodni, hogy fejlesztem.

Rájöttem arra, hogy főként játékra használom, néha-néha egy kis power pointra és nettezésre.

Emiatt jött szóba aa Ps3!

Rengeteg játék van rá és nem laggolnak rajta a dolgok + normális minőségben tudok rajta játszani.

Amennyit ráköltenék a Pc-re annyiból már egy használt vagy esetleg új ps3-at tudnák venni! ( kb 50k lenne rá)

Szerintetek használt vagy új legyen?

Inkább fejlesszem a gépem vagy vegyek ps3-at?

Milyen előnyöket és hátrányokat tudtok a ps3-hoz?

Ui: XBox nem érdekel!

2013. dec. 13. 20:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
Játékra konzolt vegyél.
2013. dec. 13. 21:00
 2/13 .figo. ***** válasza:
89%
annyiból már újat is vehetsz , és inkább azt vegyél mert sosem tudhatod hogy milyen ami használt :/
2013. dec. 13. 21:04
 3/13 A kérdező kommentje:

Tudnál küldeni linket ahonnan 50 körül tudok venni?

Nem lesz furcsa az ,,átállás"?

A ps3 böngészője nagyon rossz? mert olvastam hideget-meleget egyaránt

2013. dec. 13. 21:08
 4/13 anonim ***** válasza:

Netezni egyszer próbáltam (igaz, kontrollerrel:D) a PS3-am, de nem hagyott bennem mély nyomokat. De ha marad a PC, miért akarod a PS-t erre használni?

Egyébként kérdésed megválaszolásához jó lenne tudni, hogy milyen géped van jelenleg (azaz 50k elköltése után hol lennél).

PS3 előnye ettől függetlenül, hogy sok exkluzív (illetve csak konzolokon megjelenő) játékkal tudsz rajta játszani, használt játékokat olcsóbban be tudod szerezni (PC-n ugye ilyen nincs, igaz, van helyette Steam), már ha téged érdekel ez a témakör:)

2013. dec. 13. 21:12
 5/13 anonim ***** válasza:

Netezni szerintem pocsék ps3on... főként mert lassú

Nem tudom milyen géped van de 50k ból max egy jobb ramot vagy jobb vidikarit tudnál venni aminek nincs sok értelme

Használtan vegyél nyugodtan de csak slim mondel-t fat-ot ne.. Mivel a slimek nem nagyon romlanak és sárga led se fenyeget...

[ha flasheltetni akarod csak 2000-res slimet vegyél]

Előny ps3 mellett:

Ingyen multi

Sok sok exkluzív

Hátránya:

Van néhány játék ami (olyan 2010-11 között jött ki)

és rosszabbul néz ki ps3on mint xboxon

pl bayonetta

2013. dec. 13. 21:36
 6/13 A kérdező kommentje:

Hát processzort + alaplapot + ram-ot cserélném a gépbe, mert most egy hipergyors pentium 4 ( 3ghz) van benne :D

Azért gondoltam, hogy a Ps-on nettezek, mert reméltem, hogy valamivel gyorsabb lesz mint a mostani gépem.

..,,Nem tudom milyen géped van de 50k ból max egy jobb ramot " Hát a ram kb 10k és máris van 1600Mhz 4 gb ddr3 :DD nem kell ahhoz 50k ;)

2013. dec. 13. 22:46
 7/13 A kérdező kommentje:

Ennyi lenne a gépfejlesztés:

GIGABYTE GA-F2A88XM-DS2

menny: 1 db +

egységár: 14.529 Ft

termék eltávolításaAMD Athlon II X4 750K 3.40GHz FM2 BOX

egységár: 18.951 Ft

termék eltávolításaCHIEFTEC CTG-450-80PB 450W OEM

egységár: 11.722 Ft

Kosárban: 3 tétel

Összesen: 45.202 Ft

+ 4 gb ddr3-as ram ( 10k) szal máris ott van az 50k :D

2013. dec. 13. 22:58
 8/13 anonim ***** válasza:

Ezzel az a gond, hogy 750K-ban nincsen integrált grafikus egység, azaz a jelenleginél ragadnál (feltételezve, hogy PCI-Express-es van a gépedben). Játékoknál meg elsősorban a videokártya számít, és Radeon 7750 alatt nem is nagyon érdemes megállni...

Tehát akkor inkább PS3 (netezni meg jelenlegi gép).

2013. dec. 13. 23:08
 9/13 A kérdező kommentje:

A mostani vidikarit tenném bele ( n vedia gt 440) de lényegtelen.

Esetleg van még valakinek pro-kontra érve a ps3-hoz? Ma már nem elavult? Sok új játék fog kijönni rá?

2013. dec. 13. 23:21
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy lényegtelen lenne, hisz elsődlegesen játszani akarod venni. Ha úgy tervezed, hogy belátható időn belül cseréled, akkor lehet reális ez az irány.

PS3 már elavult abból a szempontból, hogy mai játékok (pl GTA5) már érezhetően a csúcsot feszegetik. Minden játék 720p-ban (vagy inkább alatta, mint az említett játék) megy, egész pályafutása alatt pár full HD-s volt. Ezt leszámítva még fognak rá kijönni játékok, PS2-ből kiindulva elég sokáig. Plusz mivel konzolról van szó, néhány játék itt hamarabb is fog megjelenni, mint PC-re (lásd megint csak GTA5).

Kontroller igényelhet kis megszokást, én pl precíz célzást igénylő akciójátékot nem szeretek vele tolni, viszont sok esetben jobb tud lenni, mint a billentyűzet (nem csak "megy"/"nem megy" irányítási lehetőséged van egy karakterrel, vannak fokozatok is a joysticknek köszönhetően).

2013. dec. 13. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!