Melyikkel járok jobban? Nem értek az ilyesmihez. Vagy ajánlanátok valami mást, kb 20ig bezárólag? Alább a linkek, bocs hogy sok lett! Kérlek nézzétek meg!
Írd le az igényeidet.
Ha csak mp3 lejátszásra kell, akkor gondold végig, hogy kb mennyi zenét tennél rá. Szerintem 2 gb már mindenkinek elég zenére, de nagyobbat is vehetsz, gondolom van kztük bővíthető is.
Ha csak ennyi, akkor válaszd ki azt az 5öt ami a legjobban néz ki, és nézzél róluk visszajelzéseket, hogy melyiknek a legjobb a hangzása.
mindenkinek mások az igényei
Hát az mp4-nek nem sok értelmét látom, tulképp nem tudom mire jó, azt leszámítva, hogy "divat".:)
2G valóban elég lenne nekem is, az a fontos hogy ne krepáljon be, kezelhető legyen, praktikus, aránylag kicsi és formás, de legalábbis ne bumszli, és sok rádiót is hallgatok. Szóval igazán semmi extrém dolgot nem akarok vele:)) Ja és nem akarok pár év múlva újat venni, mert mondjuk valami már vacakol. És ráfizetni sem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!