Mi xbox360-nál az a FSD3 System Link?
4napja vettem egy xbox-ot (RGH-s FREESTLYE3,azt mondta a csávó minden a legujabb benne) és tettem fel 1 kérdést az xbox360 kapcsán ,hogy lehet -e multizni így valahogy ( Tudom hogy live-olni nem lehet mert észreveszik és bannolják a konzolt) és valaki irta hogy system link-el lehet.
Azt hogy kell használni , megcsinálni , ténleg lehet vele játszani multiba és nem bannolják a konzolt emiatt?
Kezdő vagyok xbox-ban ezért ne hülyézettek le emiatt
Ja és még hogy tudok rá kiirni játékokat? ( haverom aztmondta ,hogy 500-1000FT-ért kiirja az ő ismerőse , de láttam videót ahol csak kikell másolni cd-re ( e között mi a különbség?)
Na a system link nekem mindig azt jelentette, hogy összedugok kettő konzolt és úgy (lehet nem igaz)
olyasmi mintha pc-t lanon összekötnéd egy másik pc-vel.
a játék kiírás, hoz pedig már kell egy különleges író, mert a mostani lemezek nem elég nagyok a játékoknak, ezért megkell "növelni" a helyet.de ezt nem minden író tudja..
de mivel neked rgh-s a géped, ezért itt egy videó arról, hogy mit kell csinálnod!
nem kell neked cd.
csak felkell másolni (asszem) egy hdd-re és annyi.
bocsi ha nem pontos leírás, csak tudod nekem flashelt gépem van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!