Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » DLD 500+ mélynyomóhoz erősítő,...

DLD 500+ mélynyomóhoz erősítő, kábel?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy ilyen DLD 500+ mélynyomót venni de nem tudom milyen erősítőt vegyek hozzá. Kinéztem ugyan egy szettet egy 800 Wattos erősítővel de állítólag ha erősebb az erősítő mint a mélynyomó akkor szétküldheti a mélynomót. Vélemények? És még vennem kell kábelt is. Azt minek az értékére kell megvennem? (watt szám) Az erősítőre vagy a mélynyomóra?

2013. dec. 7. 17:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Aha. értem. Köszi a tanácsot :) Most hogy így mondod egyetértek a hátsó hangszóróval kapcsolatban :) Hátulról hangodzon a mély meg a sportkipufogó :D
2013. dec. 9. 16:10
 12/12 dirtboy ***** válasza:

igazából a mélynek sem kell hátulról hallatszód ni,az azért lehet hátul mert alacsony frekvenciás hangot nem tud az ember beazonosítani hogy honnét jön,szint úgy a magas frekvenciával is így van.

ha mégis hátulról hallod a mélyet akkor próbáld meg a fázisfordítást.

/dld 500hoz már kötelező szigetelni az autót,bitumenlap nélkül szét rezonál neked minden benne,rendszámot vedd ki a keretből és csavarozd fel mert az is zajt fog kelteni.első ajtókat pedig a jobb hangzás és a miatt kötelező.

az első szettnek a hangján sokat változtat egy szigetelt ajtó,a mélyközép hang is sokat javul majd tőle/

én vettem hangelnyelő textilt is a hátsó ülések alá valamint azokra a helyekre ahová víz nem kerül majd be./jó a szivacs is,azt is használtam/

a menetzaj mindjárt kevesebb lett szigetelés után.

2013. dec. 9. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!