Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi lehet a rossz, az erősítő,...

Mi lehet a rossz, az erősítő, a gitár, vagy a kábel?

Figyelt kérdés
Sziasztok,gitározni akartam,amikor a kábelre ráléptem és egy kicsit kihúzódott a kábel,amitől az a szokásos recsegő hang jött ki az erősítőből.Lehetséges,hogy olyan hangos volt a recsegés,hogy az erősítő tönkrement?Az erősítőnek van alap zúgása és a lefogom a gitár húrjait akkor abbahagyja,de nem ad ki gitár hangot.Tippek?
2013. jún. 21. 20:19
 1/6 A kérdező kommentje:
Ui.: Néha abbahagyja a zúhást a gitárok lefogására,néha nem.
2013. jún. 21. 20:48
 2/6 A kérdező kommentje:
*húrok
2013. jún. 21. 20:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Ha bedugom a kábelt,miközben megy az erősítő már nincs az a hangos recsegés.Lehetséges,hogy a hangszedők mentek tönkre?
2013. jún. 22. 00:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Fejlemények: Ha a kábelt bedugom az erősítőbe,majd a hangerőt maximumra állítom,és úgy mond elkezdem "fogdosni" a kábel másik végét,akkor semmit sem változik a háttérzúgás.

Legnagyobb eséllyel a kábel a rossz, nem?

2013. jún. 22. 09:18
 5/6 anonim válasza:

Milyen gitárod, erősítőd, kábeled van?

Valószínűleg a földeléssel van probléma. Szedd le a gitáron a takaró lemezt, és nézd meg, hogy nem-e szakadt el, vagy csúszott ki valami. Azért hagyja abba a zúgást, ha lefogod, mert akkor földeled, ez általában az single coil-os gitároknál fordul elő.

2013. jún. 24. 17:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Már megtaláltam a hibát.A kábel romlott el.
2013. jún. 25. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!