Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Digitális átállás, nincs jel,...

Digitális átállás, nincs jel, mer?

Figyelt kérdés
Egy Samsung LE32A336J1C LCD televízióm van. Elméletben van benne DVB-t ruter vagyis nem kéne hozzá box,h láthassam vmelyik közszolgálati adót. Bedugtam az antenna kábelt illete a televízió alap kábelét,bekapcsolom a tv-t és semmi csatorna. Ha sima tv módban vagyok akkor nincs kép,ha dvb-t módban tengődöm akkor meg nincs jel. Na most akkor mi van? Rosszak az ismereteim és kell mégis box,vagy nem tudom,h kell csatornát keresni esetleg ennyire szellemi fogyatékos vagyok,h ennyit nem tudok megcsinálni? Aki ért hozzá kérem tágítsa az infó halmazom.

2013. dec. 6. 09:11
 1/4 A kérdező kommentje:
tuner*
2013. dec. 6. 09:14
 2/4 anonim ***** válasza:

"Bedugtam az antenna kábelt"

A kábel másik végén van egy megfelelő antenna, megfelelő irányba fordítva, ellenőrized hogy a lakóhelyeden van fedettség? A kábelezés jó?

2013. dec. 6. 10:40
 3/4 A kérdező kommentje:
KÖzben lehet,h az a bizonyos "antenna kábel" az előző bérlő szolgáltatójának az antennája,ami digis de mivel mi nem vaygunk előfizetve emiatt semmi sem jöhet onnan. Lehet,h csak sima szoba antennát kéne rákötni és akkor jönne az adás?Nekem csak az m1-re vagy rtl-re van szükségem ami "ingyen" van. A 6kerben lakom egy társas házban. Kell,h legyen lefedettség vagy mi az Isten...
2013. dec. 6. 10:51
 4/4 anonim ***** válasza:

"KÖzben lehet,h az a bizonyos "antenna kábel" az előző bérlő szolgáltatójának az antennája,ami digis de mivel mi nem vaygunk előfizetve emiatt semmi sem jöhet onnan."

-Pontosan.

" Lehet,h csak sima szoba antennát kéne rákötni és akkor jönne az adás?Nekem csak az m1-re vagy rtl-re van szükségem ami "ingyen" van. A 6kerben lakom egy társas házban."

-Nem valószínű hogy szobaantennával jó minőségű lesz, előbb kérj valahonnan egy antennát kipróbálásra.

" Kell,h legyen lefedettség vagy mi az Isten..."

-Kellene, de a helyi körülmények befolyásolják. Szabadtéri antennát vegyél ha venned kell, ne bentit. 7-8 ezerért már jót lehet kapni. Pl ilyet: [link]

2013. dec. 6. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!