Mire jó a Set top box?
És itt most arra gondolok hogy oké digitális átállás meg ilyesmi azt tudom...de ezen kívül van amúgy más értelme?
Ha valaki LCD vagy Képcsöves tv-n köti be annak van valami külömbség?Vagy ez csak azoknak érdemes akik továbbra is ingyen szeretnék fogni azt a pár adót?
Arra jó, hogy nem mindenkinek van olyan modern készüléke ami tartalmazza a digitális vételhez szükséges tunert.
Akár LCD akár nem.
A boxban ez van benne.
Azt hittem hogy ennek van valami más pozitív tulajdonsága is :-D
Keresgettem a neten és nem találtam róla több információt ezért kérdeztem meg itt köszi az információt :-)
"Azt hittem hogy ennek van valami más pozitív tulajdonsága is"
Némelyik tudja rögzíteni az adást, felvenni a filmeket...
"Némelyik tudja rögzíteni az adást, felvenni a filmeket..."
Igen, lehetnek plusz kényelmi szolgáltatásai az alap funkción túl.
Szia! A set-top-boxról:
Alapfunciók: gyermekvédelmi zár, elektronikus műsorújság, felirat hozzáadás, nyelvválasztás
Kényelmi: Felvehetők az adások, bővíthatő Conax kártyával fizetős csatornákhoz, USB kezelése
Ezért lehet kapni 6-40 ezer forint között, mert valamelyik többet tud, valamelyik kevesebbet. Ami nagy különbség, hogy HD adást csak Full HD vagy HD ready tv-vel fogsz tudni nézni, de ezek zöméhez dekóder sem kell. Akik előfizetéssel tévéztek ezeket a funkciókat már használhatták eddig is, most az ingyenesen tv-zők számára is alap lesz néhány hasznos funkció.
Hú királyok vagytok :-D
Nem is gondoltam volna hogy ennyi mindenre kihegyeztek ezt a boxot :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!