Xbox 360 E, Slim vagy Arcade?

Figyelt kérdés
Szeretnék egyet karácsonyra venni de nem tudom h melyiket. Alapból 4GB mindegyik. Az Xbox 360 E-re lehet hagyományos HDD-t tenni? Slimre? Melyiket vegyem?

2013. dec. 1. 09:26
 1/8 Sporoland válasza:
E-t vegyél mindenképpen mert olcsóbb gyorsabb halkabb lassan melegszik fel és még az alakja is jobb mint a többinek!! Remélem tudtam segíteni!!
2013. dec. 1. 09:46
 2/8 Sporoland válasza:
1. Válaszoló vagyok lehet az e-re HDD-t tenni ;)
2013. dec. 1. 09:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :D
2013. dec. 1. 10:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit, hogy az E-be olyan HDD megy mint a Slimbe? Az jó hozzá, vagy olyan kell mint ami az Arcade-hoz van? Válaszod előre is köszönöm!
2013. dec. 1. 10:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Mindenképpen az 'E'-t válaszd. Gyorsabb töltési idők, kisebb mértékű melegedés, relatíve szebb dizájn. Az egyetlen hátránya, hogy már csak HDMI kimenettel rendelkezik, szóval csak olyan tévével lehet már csak használni, amin van HDMI csatlakozó. De ha ez nem probléma számodra, akkor mindenképp az 'E'-t vedd.

HDD-ből ugyanaz való bele, mint a Slimekbe, viszont egyben megvenni egy Xboxot 250 GB-os merevlemezzel sokkal olcsóbb, mint utólag venni hozzá HDD-t. Szóval én elgondolkodnék rajt, hogy ne a 4 GB-os verziót válasszam. Kivéve, ha esetleg RGH-t szeretnél a gépedre, mert akkor később bármilyen külső/belső HDD alkalmazható hozzá. Ha viszont gyári állapotban szeretnéd megtartani, akkor szerintem mindenképp minimum 250 GB-os verziót válaszd.

2013. dec. 1. 12:45
 6/8 anonim ***** válasza:
slimet vegyél
2013. dec. 1. 13:20
 7/8 Sporoland válasza:
Igen ugyanaz kell bele :D
2013. dec. 1. 13:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. dec. 1. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!