Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » XBOX360 Arcade Slim 4 GB-os...

XBOX360 Arcade Slim 4 GB-os alapgép vagy E modell - tudna gyorsan segíteni valaki?

Figyelt kérdés
Fiamnak szeretnénk egy XBOX360-t karácsonyra, kinectet külön vennénk meg hozzá. Most kaptam egy hírlevelet, miszerint holnaptól a tes.oban 39.900Ft... Ez a neve: "XBOX360 Arcade Slim 4 GB-os alapgép vagy E modell" Vajon ez ugyanaz a gép lehet, mint máshol az XBOX 360 slim 4GB? Vagy ez valamiben kevesebbet tud? Nem találtam semmi infót, segítsetek pls, én ehhez nagyon nem értek :( Köszönöm szépen!!

2013. nov. 27. 20:14
1 2
 1/12 anonim válasza:
Szia,az E az újabb modell,de szerintem tescoban meg ilyenkben (medimarkt,euronics,auschan) ne vegyél xboxot,mert nagyon rosszul bánnak vele.Csak a konzolboltokba (Például 576kbyte,konzolvilág) éri meg venni mert ott kifejezetten ezzel foglalkoznak.De nézegetheted apródot,jófogást,mert ott is vannak 1-szer használatos gépek.Na visszatérve az E az újabb modell,az később hibásodik,tovább bírja mint a Slim.Végülis mindkettő ugyanazt tudja,tökmindegy melyiket veszed,én E-t vennék.
2013. nov. 27. 21:00
 2/12 anonim válasza:
Ja bocsi a lényeget elfelejtettem. :D Az arcade slim ha jól tudom az jobban csillog,és ahhoz jár merevlemez,ami nagyobb tárhelyet biztosít,de van a sima slim,ami nem annyira csillog,de viszont az kicsit strapább,és nem jár hozzá merevlemez.
2013. nov. 27. 21:05
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha van HDMI csatlakozó a TV-n amire kötitek akkor az "E" mivel azon csak HDMI csati van.

A 4GB nem éri meg megvenni,mert akkor nem tudod feltelepíteni a HDD-re a játékokat a 250GB-os konzol jobban megéri.Fel tudod telepíteni játékokat,és a HDD-ről futtatni,így gyorsabbak lesznek a betöltések,halkabb lesz a konzol,és a DVD olvasó is tovább bírja.

2013. nov. 27. 21:17
 4/12 A kérdező kommentje:

Jujjj nagyon köszönöm!!

Guszto78: hogy érted, hogy rosszul bánnak vele? :S Igazság szerint jobban örülnék egy új, garis készüléknek és persze ócsóóón is... Tudom, sokat akar a szarka... Néztem amúgy prohardveren, apródon, jófogáson, teszvesz, vatera és kimondottan konzol boltokban is, de ez a 40e-s a legjobb ár. Gondolom ha gari van rá, akkor nagy baj nem lehet, nem?

21:17 - azért gondoltam a 4GB-ra, mert sokkal olcsóbban veszek 250GB HDD-t, mint amivel többe kerül boxban. Mellesleg még kicsi a gyerek, igazából most a kinect miatt kapja, bízok benne, hogy elég lesz. Neki :) apának biztos nem, de ő meg így járt, vegyen HDD-t :)

Rosszul gondolom?

2013. nov. 27. 21:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Az Xbox360-hoz egy 250 GB HDD 18.000Ft körül van ha külön veszed többre jössz ki pénzben nem kevesebbre és HDD nélkül az olvasó kb 1 év alatt behal.
2013. nov. 28. 10:54
 6/12 A kérdező kommentje:
Most már mindegy, mert megvettem :) Az E szériát vettem végül, hdd 13900 bruttó, sztem így volt a legolcsóbb, de ha tudsz olcsóbbat inkább ne szólj pls, mert csak a fejem verném a falba :S
2013. nov. 28. 12:36
 7/12 A kérdező kommentje:
Amúgy nem csak HDMI csati van rajta, ha valakit esetleg ez tartana vissza.
2013. nov. 28. 12:39
 8/12 anonim válasza:
Mennyiért vetted a géped? És ha kipróbáltátok írnál privátba, mert én is szertnék venni :)
2013. nov. 28. 15:56
 9/12 anonim ***** válasza:

A HDMI-n kívül 2 USB 1 kinnect egy a kábeles nethez de a TV-re csak HDMI-n keresztül tudod csatlakoztatni mert komponens kábel helye nincs a konzolon.

[link]

2013. nov. 28. 16:48
 10/12 A kérdező kommentje:
eskü nem hdmi-n megy :I Amit linkeltél kép, azon is látszik az av, rca kábellel van csatlakoztatva a tvhez
2013. nov. 28. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!