XBOX360 Arcade Slim 4 GB-os alapgép vagy E modell - tudna gyorsan segíteni valaki?
Ha van HDMI csatlakozó a TV-n amire kötitek akkor az "E" mivel azon csak HDMI csati van.
A 4GB nem éri meg megvenni,mert akkor nem tudod feltelepíteni a HDD-re a játékokat a 250GB-os konzol jobban megéri.Fel tudod telepíteni játékokat,és a HDD-ről futtatni,így gyorsabbak lesznek a betöltések,halkabb lesz a konzol,és a DVD olvasó is tovább bírja.
Jujjj nagyon köszönöm!!
Guszto78: hogy érted, hogy rosszul bánnak vele? :S Igazság szerint jobban örülnék egy új, garis készüléknek és persze ócsóóón is... Tudom, sokat akar a szarka... Néztem amúgy prohardveren, apródon, jófogáson, teszvesz, vatera és kimondottan konzol boltokban is, de ez a 40e-s a legjobb ár. Gondolom ha gari van rá, akkor nagy baj nem lehet, nem?
21:17 - azért gondoltam a 4GB-ra, mert sokkal olcsóbban veszek 250GB HDD-t, mint amivel többe kerül boxban. Mellesleg még kicsi a gyerek, igazából most a kinect miatt kapja, bízok benne, hogy elég lesz. Neki :) apának biztos nem, de ő meg így járt, vegyen HDD-t :)
Rosszul gondolom?
A HDMI-n kívül 2 USB 1 kinnect egy a kábeles nethez de a TV-re csak HDMI-n keresztül tudod csatlakoztatni mert komponens kábel helye nincs a konzolon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!