Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van nekem egy marklines kis...

Van nekem egy marklines kis vasutam (modellvasút) és az a mozdony akadozva megy! Mi a baj?

Figyelt kérdés
egy 40cm-es darabon 2 mozdonnyal próbáltam,az egyik gyönyörűen megy,a másik meg mintha érintkezési diferencia miatt nem menne,hol megy hol nem! ienkor mi lehet a baj?

2013. okt. 26. 13:12
 1/2 spectator ***** válasza:
Tényleg Märklines? Mert annak más az áramszedője, mint pl. a többieknek. Ha egyik mozdony megy, a másik nem, akkor lehet, hogy a kereke piszkos, és vagy a sínnel, vagy az áramszedő csúszkájával rosszul érintkezik. Ezt lehet nagyon fínom 00 csiszolópapírral "kezelgetni". Vagy lehet, hogy kifejezetten modellvasúthoz készült kontakt-spray is használ. (De nem akármilyen kontakt-spray!!!) A hálón meg lehet találni a kontakt-spray-k fajtáit.
2013. nov. 3. 10:51
 2/2 A kérdező kommentje:
oké,köszi
2013. nov. 4. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!