Xbox 360 arcade vásárlása Play Station 4 vásárlása előtt?
Figyelt kérdés
Amíg az xbox 360 és ps3 szériák mentek inkább, mindig is xbox párti voltam, de az új generációs konzolnál jobban tetszik a PS4! Szeretnék majd mindenféleképpen venni, de nem most, mivel elég drága! Viszont az lenne a kérdésem, hogy megéri még most venni esetleg egy xbox 360 gépet? Elég olcsón lehet kapni, csak nálam nagyon fontos, hogy szeretem a modern játékokat, és például sok játéknál új motor lesz a PS4 és az Xbox One alatt! Szerintetek érdemes venni 1-2 évre még xboxot, amíg kicsit lejjebb megy a PS4 ára? Mert rengeteg olyan játék van, amit szeretek, csak sajna PC-re nem adják ki!2013. nov. 17. 09:37
1/3 anonim válasza:
Már nagyon olcsón kapni arcadot, de szerintem érdemes egy minimum 60gb-os verziót venni. Én már nem vennék xboxot ( mivel van :D ), de ha nem lesz minimum 100k forintod a következő konzolgenerációra ( mert tuti, hogy nem megy az alá 1-2 évig), akkor jó választás lehet egy használt xbox.
2/3 A kérdező kommentje:
Na igen, ennyit meg nem szeretnék költeni rá, mert azért annyira nem vagyok nagy fanatikus, hogy 100 ezreket kidobáljak játékra, de erősen gondolkozok egy xbox 360 vételén!
2013. nov. 18. 07:33
3/3 anonim válasza:
Ma már nagyon olcsón kapni hozzá játékokat, főleg külföldről. Én 2 hete rendeltem meg a max payne 3at 5 font + 3 font postáért, és 4 játékra is ugyan ennyi a posta, szóval ha valaki nem vérkocka, akkor még ki sem kell flashelni/rgh-zni/jtag-elni a boxot. Én jövőre tervezek majd venni egy ps4-et, de igazából ez a 120ezer forint lófasz, csak nekünk, magyaroknak drága. Nyugati országokban a fizetés 1/4-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!