Van egy Xbox 360 arcade-om. Ha veszek hozzá egy merevlemezt akkor arra lehet játékot telepíteni vagy csak játékmentéseket?
Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 16:43
1/11 anonim válasza:
Tudsz rá telepiteni,de a játékhoz ugyanúgy benne kell lenni a lemeznek.
2/11 A kérdező kommentje:
Ha pl. megveszem a GTA 5-öt, akkor fel tudom a külső hdd-ra rakni a telepítő dvd-t? Mert hallottam olyat, hogy chipelni, flashelni, nem tom mit csinálni kell ahhoz hogy játékot lehessen tenni külső merevlemezre.Ez igaz? Meg ha se chipeltetve se flasheltetve nincs,vagy mit tom én mi, akkor nem olvassa le a külön vásárolt hdd-t??
2013. szept. 24. 19:30
3/11 anonim válasza:
Eredeti játékhoz flashalni kellene? Ne nevettesd ki magad. Ha fel kell telepiteni az egyik lemezt akkor felkinálja a hddt,hogy oda telepitheted.
4/11 A kérdező kommentje:
Ok köszi. Bocsi nem vagyok nagy szakértő. Akkor megveszem a hdd-t belerakom és már mehetnek is rá a játékok?
2013. szept. 24. 19:38
6/11 JulesM111 válasza:
Ja... vagy mégsem? Sosem próbáltam külsö HDD-re...
7/11 anonim válasza:
A hozzá való HDD-t vedd meg és akkor gond nélkül feltelepítheted a játékokat.Nem kell 120GB nan belőle 20,40,60 GB-os is.
8/11 A kérdező kommentje:
Okés köszi!:)
2013. szept. 25. 12:37
9/11 A kérdező kommentje:
1 kérdésem van már csak. Mi az az rgh és kell-e hozzá hogy a merevlemezre játékot tegyek?
2013. szept. 25. 12:44
10/11 anonim válasza:
Rgh az amikor a játékot letöltöd és külső vagy belső hddről játszod. Magyarul nem kell kiirni csak felmásolni és játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!