Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ebook olvasó! Lehet-e egy jó...

Ebook olvasó! Lehet-e egy jó minőségű ebook olvasót kapni 20. 000. - alatt?

Figyelt kérdés
egy ebook-ot szeretnék,de nem drágán...olyat akarok,aminek jól látható,nagyobb méretű kijelzője van(szóval,hogy azért legyen olyan közepes,és ne kicsi,se óriási nagy)és nem drága. Kb. olyan 10-20 ezer közötti árra gondolok.Csak olvasásra használnám,jó lenne,ha lehetne memóriakártyával bővíteni,s talán még zene is lenne rajta,de nem fontos,van telefon...(aki nem tud értelmes választ adni,ne offoljon. köszönöm előre)

2013. nov. 24. 21:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha ebook olvasó, akkor eink kijelzőset kell venni (nem tft!), ez olyan mint a papír, de azt nem kapod meg 10-20 ezer közt, 24 ezernél kezdődnek.

Általában 6"-ak, ez pont jó, olyan méretű mint egy könyv, de van kisebb és nagyobb is.

Memória bővítés szerintem nem lényeges, 1-2 GB belső tárhelyre is több ezer könyv ráfér (egy ebook ~0.5-1 MB), ez elég olvasnivaló.

Az audió, zene lejátszást sok új típusból kihagyják (sajnos), na de ez olvasására van.

2013. nov. 24. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Vásárolni itt nézelődj (van új is):

[link]

vagy megrendelheted az eBay-ról vagy az Amazon-ról

[link]

[link]

[link]

2013. nov. 24. 23:55
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi mind a 2 válaszolónak,hasznos infót kaptam:D szóval akor a kérdést újraépítem...amit kiveszek belőle:

nem kell zenelejátszás,memó bővítése...a képernyő jól látható legyen.köszi

2013. nov. 25. 13:55
 4/8 anonim ***** válasza:

E Ink

[link]

Eink üzemideje akár több hónap is lehet, energiát csak lapozáskor használ, a kijelző nem fogyaszt semmit.

Olvasni olyan mint a papír, kellemes a szemnek, nincs hátsó megvilágítása, fekete-fehér.

Olvasásra a legjobb! (nem színes, videót nem játszik le, de nem is arra való)

Eink vs LCD

[link]

2013. nov. 25. 15:01
 5/8 A kérdező kommentje:
rtam egy üzenetet,kérlek nézd meg
2013. nov. 25. 16:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Kindle, Barnes & Noble Nook, WayteQ Digi-Book xBook-60w, PocketBook, Onyx, Icarus, Sony ...

csak arra figyelj, hogy eink kijelző legyen.

[link]

[link]

2013. nov. 25. 17:05
 7/8 A kérdező kommentje:
és ezuek 20 alatti árkategóriában léteznek?:D(ha igen,akkor tudnátok linelni párat?://)
2013. nov. 25. 17:08
 8/8 anonim ***** válasza:

20ezer alatt itt M.o.-n nem kapsz, csak használtat,

vagy esetleg külföldi webshopból rendelhetsz.

2013. nov. 25. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!