Jó minőségű? Akár távolról is meg gyújt egy gyufát (lent)?
2013. nov. 24. 07:24
1/12 anonim válasza:
Nem ajánlom.
Ez infra lézer.
A kérdésed alapján nem való neked.
2/12 A kérdező kommentje:
Óvatos lennék vele.Mi a küpömbség az infra meg a sima laser között?
2013. nov. 24. 07:34
3/12 anonim válasza:
Az infranak nem látod a fenyet .
4/12 A kérdező kommentje:
És lehet olyan lencsét vagy valamit venni hogy látható legyen?
2013. nov. 24. 08:39
5/12 anonim válasza:
Nem lehet . Olyan proxi mogott vagyok,ami miatt nem tudom megnyitni az aukcios oldalakat,de egy ekkora teljesitmenyu infra lezer altalaban pumpalodioda , dpss lezerek alapanyaga . Egy megfelelo kristallyal tudsz lathato fenyt krealni belole .. 1w pumpalassal nagyjabol 60-80mW lathato fenyu zold lezert csinalhatsz ..
6/12 A kérdező kommentje:
De attól még ha nem látjuk elvágja a műanyagot?
2013. nov. 24. 09:08
7/12 A kérdező kommentje:
Szerinted ha egy ilyenre rákötöm(link)elvágja a műanyagot?Működni fog? http://www.youtube.com/watch?v=dsWbqP6z-X4&list=SP9873C518FF..
2013. nov. 24. 09:08
8/12 anonim válasza:
Ezt sem tudom megnezni, youtube is tiltott :) 1W keves a vagashoz es mivel nem lathato feny ,eleg nehez fokuszalni is . Egetni lehet vele, esetleg valami nagyon vekony ( 0.2-0.3 mm) sotet ,fenyelnselo szalagot nagyon lassu elotolassal vagni is ..de mindennapi hasznalatra nagyon keves a teljesitmeny... Plusz azert egy ilyen diodat nem annyi meghajtani,hogy rakapcsolod a tapegysegre es csokolom... Eleg komoly,aramgeneratoros tap szukseges hozza.
9/12 A kérdező kommentje:
És tudnál linkelni egy megfelelő diódát vágásho,gyújtáshoz?
2013. nov. 24. 09:18
10/12 anonim válasza:
Nagyon erosen ketlem,hogy letezne ilyen . CO2 , N2 lezereket lehet csinalni ,amivel mar vaghatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!