Melyik jobb a ps 3 super slim vagy a xbox 360 slim xbox 360 elite? (többi lent)
Szerintetek meik a jobb? nem akarnám eggyiket se ki chippeltetni. vagy még az xbox 360 elit? az tud kapni 3 ledes hibát? itt van egy ps3 amit kiszemeltem: [link]
xbox 360 elite: [link]
xbox 360 slim: [link]
nem értek a konzolokhoz ps 3 azért tetszik mert arra ott van az uncharted blu ray ingyen multi de az xbox meg a kineckt miatt tetszik. a válaszokat előre köszi.
Kinect tényleg nem lenne rossz dolog, de nézd meg a Kinect-es játékokat. Azok közül érdekel bármelyik is? Ha nem, akkor felejtsd el a Kinect-et és az Xbox-ot. Tényleg nem rossz cucc a Kinect, de csak casual játékok vannak hozzá, az meg csak a gyerekeket érdekli.
Szóval PS3, hacsak nem tetszik meg valamelyik Kinectes játék.
Köszi a válaszokat meg néztem a kinectes cuccokat és télleg olyan gyerekes az összes bár az unoka hugom elszorakozna vele :D de sajna nincs rá cod bf és még lenne egy kérdésem a ps 3 super slim az nem kal ylod hibát mert azt tudom hogy a ps 3 phat gép az kap.
Ja és ment a zöld pacsi és fégre nem ps meg xbox fanok írtak választ :D
Indítás úgy van, hogy rádugod a tévére, beindítod, végigmész a menükön. Egy rendszerfrissítés ajánlott, ezt a gép netről megcsinálja. PSN accot is ilyenkor csinálhatsz,
Patch.. hát, ez elég hülyén fog látszani, de igazából nem tudom, hogy kötelező-e, mert én mindig nettel játszok. Szerintem ki lehet kapcsolni, hogy kötelezően frissítse, de akkor nem fogsz tudni multizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!