Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért kerül minden Xbox One...

Maidem kérdése:

Miért kerül minden Xbox One játék pontosan 17.990 Ft-ba?

Figyelt kérdés
Nézegettem sok helyen, hogy ha majd egyszer megengedhetek magamnak egy 160k-ba kerülő konzolt, akkor kell mindenképp majd hozzá játékot is vennem. Az összes még meg nem jelent (előrendelhető) játék ugyanannyiba kerül.. 17.990Ft...úgy mint az Assassin's Creed IV, a Watchdogs, DeadRising3, Forza Motorsport 5, HALO, Destiny, stb. Mi lehet ennek az oka? vajon tényleg ennyibe fog kerülni az összes új játék, vagy ez csak valami random szám, amit mindegyikhez odaírtak?

2013. nov. 21. 18:12
 1/3 anonim válasza:

Minden egyre drágább lesz. Régen a vezető címek 12 ezerért adták el, most már 17-19 között vannak. Persze ez csak kezdőár, pár hónap múlva mindegyik megy le.

Xbox One-t pedig ne vegyél, mert még sok játékot kiírnak X360-ra is. Egy ideig így lesz, addig nem éri meg csak a grafikai különbségek miatt 160-at beruházni.

Ha vársz, a konzol ára le fog menni (remélem), meg minden játéknak, mint általában. Kezdőáron akkor érdemes megvenni a játékot, ha fanja vagy a sorozatnak.

2013. nov. 23. 12:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De szeretnék minél hamarabb beruházni egyre már csak azért is, mert az ACIV-et megvettem 360-ra és hozzá a Season Pass-t (6000FT) ami 14/5/30-ig tovvábbmegy One konzolra is. Mindenképp szeretnék ACIV-et next-gen grafikával. És én is reménykedem, hogy olcsóbb lesz, a konzol és a játékok egyaránt. Ennek ellenére köszönöm a választ, hasznos volt! :)
2013. nov. 23. 22:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Perzse jó írja az első nem kell félni,figyelj nem kell megvenni megjelenés napján a játékokat és kész,bár kétlem hogy 18k-ba kerüljenek sztem inkább 16k lesz ez újonnan,de vársz vele 2-3 hónapot már megveszed 12k-ért is.
2013. nov. 24. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!