Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyiken érdemesebb GTA 5-öt...

Verbőczi Dávid kérdése:

Melyiken érdemesebb GTA 5-öt játszani? Ps3 vagy XBOX 360?

Figyelt kérdés
Melyiken jobb a GTA 5-öt játszani ? Melyik viszi jobban a multyplayert és a single playert ? Vagy mindkettőnél ugyan úgy működik mindkettő ?

2013. nov. 20. 17:01
 1/8 JulesM111 ***** válasza:
Szerintem tökmindegy :) Bármelyiken jó.
2013. nov. 20. 17:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Ugyanaz.
2013. nov. 20. 17:59
 3/8 anonim ***** válasza:
2013. nov. 20. 22:13
 4/8 anonim válasza:
XBOX 360!
2013. nov. 21. 18:04
 5/8 anonim válasza:
Ps3 tulajdonos vagyok, és van olyan xbox amelyiken laggol, akad a gta v. az xbox 360 lassan kimerül teljesítményileg
2013. nov. 23. 09:57
 6/8 anonim ***** válasza:
45%

na mer aztán a ps3-ba klasszisokkal jobb hardver van....valójában egy hajszállal tényleg erősebb a ps3!

én pl xboxon játszottam ki,vmi brutál jó grafikát tudott kipréselni magából a gép!én csak ajánlani tudom az xboxot,viszont nem mindenkinek az a jó választás,többek között a GTA 5 nek kell 8gb hely a merevlemezen,ha csak 4gb alap xboxot veszel akkor ahoz vagy egy 16gb-os pen drive kell vagy beépített vinyót venned

+ha hdtv-n játszol xbox csak 720p képes megjeleníteni a ps3 viszont 1080p képes!

a ps3 viszont drágább,de csak gta5ért ne vegyél konzolt,várd meg pcre.....szubjektív vélemény:1éve van konzolom,azóta szinte be se kapcsoltam a pc-t sokkal jobb játékélmény a konzol

2013. nov. 25. 03:10
 7/8 anonim válasza:

Sziasztok, tudom régebbi a kérdés de gondoltam írok egy választ :). Én is a Xbox 360 vagy Ps3-n gondolkoztam (Nekem is GTA 5 miatt kellene) és mivel a legolcsóbb és legkisebb tárhelyű X360 a 4GB a PS3-nak meg a 12GB a legkisebb tárhelyű kiadása, mival a GTA 5 8GB-ot telepít fel a HDD-re (nincs se a PS3 12GB-ban, se a X360 4gb-ban HDD, csak flash memória), és a PS3-ban 9GB szabad (3GB a op. rendszere) és így a GTA 5 simán felmegy de a ONLINE-ra nem tudsz frissítéseket letölteni és még csak más játékot sem tudsz felrakni, persze ha letörlöd a GTA 5-öt minden alkalommal mikor mást szeretnél játszanim, na az kicsit unalmas lehet :P..Na az Xbox 360 (azt olvastam régebbi gépeken akad) na 4GB...Kevés. 16GB-os pendrive ami legalább USB 2.0/1 (nem tudom pontosan 2.0 vagy 2.1, de SZERINTEM jó 2.0-val is :) ) fel tudod installálni a game-et de a PS3-nak Blueray olvasója van míg az Xbox 360-nak csak DVD, na ezért: PS3 GTA v=1 Blueray Disc, Xbox 360 GTA V=2 DVD. Valahol azt olvastam hogy a Disc 1-et (x360-on) tedd HDD-re a disc2-őt pedig (a fentebb említett) pendrive-ra. Egy GTA 5 végigjátszás videóban láttam/hallottam hogy az a személy aki videóját néztem,na Ő 1 16GB-os pendrive-ra rakta mind2 disc-et és láttam hogy szaggatás nélkül ment neki. Szóval a játékot Xbox360-ra fejlesztették a gyengébb hardver miatt és PS3-ra átportolták, viszont nincs max 0,1% különbség a két konzolon a GTA V-ben. Egyébként a Rockstar Games is mondta hogy nincs különbség közöttük.

Szóval PS3-on (ha vennél egy 12GB-osat) akkor egyböl telepítenéd, játszhatnád a Story Mode-ot de nincs Multi.

Xbox360-on pedig GTA V (most 2015-ben 13K körül van)+16 GB pendrive (persze csak ha 4GB-osat veszel) és felteszed pendrive-ra és játszol.

Na persze én a mind2 ből a legkisebb tárhelyűen gondolkoztam, nemtudom Te meik 2 változat közül.

Én a PS3 12GB mellet döntöttem mivel ott 1Disc és telepítem, játszok. Én nem csak a PS-t szeretem, szerintem mind2 ugyanolyan jó konzol.

Ennyit szerettem volna írni, remélem tudtam segíteni (még ígyis, hogy régi a kérdés) .

Üdv.

2015. febr. 20. 16:39
 8/8 anonim válasza:

Helló

Bocsi azt az előbb kihagytam hogy Xbox 360-on venned kell Live Gold-ot hogy tudj játszani az amúgy ingyenes GTA ONLINE-al, PS3-on pedig ingyenes az ONLINE. Ha valamit rosszul írtam, kihagytam, nyugodtan javítsatok ki.

2015. febr. 21. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!