Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megérné konzol helyett PC-t...

Megérné konzol helyett PC-t venni játékra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék játszani leginkább fps játékokkal meg exlúzívokkal. Néztem ps3-at, xbox 360-at, szemezgettem azzokkal amik most jönnek ki (ps4, xbox one). De gondolkodtam és lehet, hogy egy pc-vel olcsóbban jönnék ki. Olvastam kb 120 ezerből már össze lehetne rakni egy játékra alkalmas gépet (nem kell csúcs grafika). A játékok is olcsóbbak rá, akár le is lehet tölteni. Egy ps4 kerülne kb 120-ba és egy darab játék 18k-ba. A gépet ugyan fejleszteni kell meg monitor, egér, billentyűzet is kell de az meglenne abból amit megspórolok a játékok árából. Jah és gépen régebbi játékokat is tudok akár játszani míg konzolon nem lehet előző generációk játékait vinni. Érdemes lenne beruházni egy pc-re konzol helyett ha játszani szeretnék? Olcsóbb lenne, szerintetek?

2013. nov. 18. 21:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%
Én azt vennék mindenképp,figyelj a sok fps ha megnézed COD sorozat,Battlefield,Crysis százszor jobbak gépen,az MMO játékokról nem is beszélve,amelett egy gép sokkal többet tud mint az hogy rámász a PS-en Mortal Kombatba a play gombra,Én egyszerre játszok rajta,zenét hallgatok,TS-en beszélek,képet szerkesztek,chatelek akár 8oldalon,hol tudod ezt megcsinálni konzolon?!Sehol.
2013. nov. 18. 21:19
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen azt ki is hagytam, hogy sokkal több mindenre jó a gép, plusz tv se kell hozzá (mondjuk van de ez mellékes). Szerinted amit írtam 120k-ból már össze lehetne rakni egy gamer pc-t?
2013. nov. 18. 21:25
 3/14 anonim ***** válasza:
120kból lehet de nem lesz túl sokáig jó. Ritkán mondok ilyet de most megéri venni egy 360t 30k ból bőven lehet kapni és még egy évig biztosan jönnek ki arra is játékok. utánna meg eldöntöd hogy szeretnél e pcbe fektetni vagy akár egy új generációs konzolra.
2013. nov. 18. 23:27
 4/14 anonim ***** válasza:

Hát szerintem PC.

1. Ha FPS akkor kontroller semmi esetre sem ajánlott.

2. Gamek most olcsóak mindenhol (Pcre ott a HUMBLE

www.humblebundle.com , PSre meg a ps+ rengeteg játékot ad éves szinten).

3. Xbox One nem akkora nagy durranás mint a PS4 szerintem.

2013. nov. 19. 04:50
 5/14 TaKy99 ***** válasza:
54%

Három hiba van az eszmefuttatásodban.

1. A 120ezres PC-t azért ne hasonlítsd egy most kiadott nextgen konzolhoz. Inkább csak PS3-hoz vagy X360-hoz. Ha meg a monitor is bent van az árban, akkor még azokhoz sem!

2. Az egy év múlva megjelenő játékok már nem fognak (jól) futni a most 120ezres PC-den. (Sőt lehet, hogy már a most karácsonyra kiadott gémek sem...)

3. Ha friss, új játékokkal akarsz játszani, azt PC-re is meg kell venni és keményen fizetni kell érte. Ha viszont nem kapkodsz és jó egy kicsit régebbi is, akkor alternatívának a konzolra a használt-játék árakat és a PS+-ot kell tekintened. Nem az új játékok árát!

Ha ezeket figyelembe veszed és újra számolod nem biztos, hogy a PC lesz a nyerő ötlet. Persze kérdés, hogy csak játékra kell a PC, vagy másra is? Mert ha másra is, akkor egyértelműen PC a jó döntés.

Pár éve én is hasonló dilemmával küzdöttem. Végül vettem egy középkat. laptopot, majd kb. rá egy évre egy PS3-at.

Ezzel a kombóval nyomom még ma is.

2013. nov. 19. 11:54
 6/14 anonim ***** válasza:
17%

Másik meg rohadj meg ha letöltöd te gerinctelen féreg,elnézést a kifejezésért csak utálom a köcsög szemét alakokat akik lopnak!Fú milyen jó lehet hogy a te játékodat amit fejlesztettél hosszú órán átt a brigáddal egyszer csak lenyúlja tök ingyért egy nyomorék csoró gyerek,ne tedd ezt szépen vedd meg PC-re azt a játékot,amúgy sincs annyi bibi vele.

Viszont PS4-et megéri majd megvenned,xbox one-t nem is a grafika miatt,de PS4-et mindenképpen,figyelj nekem van most egy 4 éves PC-m,120-árt vettük akkoriban az egészet és mi lett vele? 2x össze omlott,egyszer a scvhost.exe döglött be és indstabill lett a rendszer,COD 2 50FPS-el fut MINIMUM grafikán,tehát rettentően otromba és csúnya,mostani játékokról meg nem is álmodozhatok,ami 2007 után jött ki az felejtős,holott x360-al vagy PS3-al azért még tudsz játszani,még ha nem is csúcs graff DE LEGALÁBB MEGY!

Másrészt hidd el jobb a konzol az egyenlő esélyek miatt,most kezd el COD-ba multizni egy TESCO-s egérrel billel egy olyan ellen,akinek gamer egere és billje van tehát olyan 30.000ft+,meg játsz olyanok ellen akiknek vagy 6x több FPS-e van mint nekem és rájösz mennyire buli is a PC,pc úgy jó ha gazdag vagy akkor azt mondom oké de ha szegényebb vagy közép réteg akkor nem...Mellelseg egy konzolhoz semmi ész nem kell,tök egyszerűen berakod a lemezt a kis ps4-edbe,megvárod hogy elérje az 50% telepítési szintet és játszatsz is akár telepítés közben is :) TS meg van konzolokon is,vagy is van lehetőséged mikrofonon keresztül komunikálni másokkal.

2013. nov. 20. 20:42
 7/14 A kérdező kommentje:
Értem mit mondassz de én nem azt mondtam, hogy le fogom tölteni a játékokat hanem azt, hogy AKÁR le LEHET tölteni. Nem ugyanaz. Egyébként csak addig tölteném le amíg kipróbálom, hogy tetszik-e és ha tetszik akkor megveszem eredetibe mert tényleg jobb. Az meg, hogy azt írtam spórolni a játékokon az azt jelenti, hogy (pont ma néztem) a bf 4 xboxra és ps3-ra 18000 ft, pc-re meg 10500 ft. Tehát olcsóbbak a játékok is.
2013. nov. 21. 18:38
 8/14 anonim ***** válasza:

nem tudom hol nézted de lol

www.konzolgame.hu/playstation-3/battlefield-4-limited-edition-playstation-3-2211

itt csak 11e

2013. nov. 21. 18:44
 9/14 A kérdező kommentje:
Tescoban és Euronicsben ott a sima 18k, a limitált viszont tényleg csak 11k.
2013. nov. 21. 19:01
 10/14 TaKy99 ***** válasza:

TESCO EURONICS MEDIAMARKT és társaiban akkor vásárolj, ha sok pénzed van!

Ez nem csak játékokra igaz, mindenféle műszaki cikkre.

Amit érdemes megnézni, az az olcsobbat.hu, arukereso.hu, argep.hu Ha itt találsz, hasonlítsd össze az árakat a bolti árakkal. meg fogsz lepődni.

pl: [link]

2013. nov. 22. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!