Megérné konzol helyett PC-t venni játékra?
megint az erkölcscsőszök.....
vegyél majd ps4-et vagy xbox one-t,akkor ha már ki tudják chippelni,RGH-zni stb.aztán ingyen leszedhetsz annyi meg olyan játékot amennyit nem szégyelsz!
ÉS NEKEM MOST SENKI NE JÖJJÖN AZZAL H EGY SZEMÉT TOLVAJ VAGYOK!!!MERT NEM:
-a konzolokhoz nem a kelet európaiak pénztárcájához ütik be az árakat
-még meg is vennél a játékokat,HA a fejlesztők kapnák a pénzt és nem a kiadó nyúlná le a bevétel 85%-át
milyen érdekes h egyre több COD-ot meg NFS-t vesznek az emberek de vmiért a minőség egyre silányabb?!!!
-és akkor arról ne is beszéljünk h MO.-on legálisan tölthetek le bármit....akkor mért is hívsz te bárkit tolvajnak????
Szerintem is PC.
Oké hogy játékra kell de PC-n eleve sokkal több dolgot tudsz csinálni mint konzolon.
És ha simán fejlesztgeted néha a géped lehet olcsobban jösz ki mint ha folyamatosan 11 ezer feletti játékokat veszel konzolra
Szerintem játékra konzol.
Tudom két éves kérdés de aki most olvassa:
PC-t veszel 120.000-140.000-ért 1-2 év múlva már vehetsz új alkatrészeket bele.
PS4 jelenleg 95-100.000 forintért már lehet kapni megbízható boltokban.
Használt játékok PS4-re kb 5-10.000 forintba kerülnek ami akár olcsóbb mint egy PC játék de nagyjából ugyanannyiba kerül.
Fps,fps....Mindenhol. Ezt most nem az elöttem lévőknek de ezis szokott vita lenni...Olyan játékokba ahol kell 60 fps a PS4 is tudja (pl call of duty,battlefield,battlefront ,tehát a lövöldözős játékokba.
Gta V és ilyen játékokba elég egy stabil 30 fps.
Grafika ha megnézed videókban jobb gépen de ez csak akkor igaz ha van egy 300000-es géped és mindent feltolsz full grafikára.Ugyanis azok az összehasonlító videók nem egy 150.000-s géppel készültek.A PS4 grafikája kb egy 200.000 körüli gép szintjén van és marad még pár évig!
Tehát szerintem ha :
180.000-200.000 ft alatti pénzed van akkor PS4
200.000 ft körüli akkor nehéz eldönteni akkor kb döntetlen (mert a PC-nek is vannak előnyei,internetezni könyebb pl.
250.000 felett gépet vegyél.
Ja és konzolon nincsenek csalók,és évi 15k-ért kapsz havi szinten játékokat .
Ja azt lehagytam,hogy kb a Ps4 grafikája így helyezkedik el:
Low - Ps3 - medium - high - ps4 - ultra
Szóval PS4 mert ,hogy most és pár év múlva is fussanak a játékok a gépen legalább high 1080p-be ahhoz kell egy 180.000-200.000 forint gépre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!