Egy Playstadion 3 12 Gb-os konzolra hany jatek fer?
Digitális kiadásúból van hogy egy sem (van jó pár 40-50GB-os játék)
Tehát a PSN Store és a PS Plus használata felejtős.
Lemezes verzióból a tapasztalatok azt mutatják, hogy jellemzően 1-3 játékot tudsz egyszerre telepíteni.
"Digitális kiadásúból van hogy egy sem (van jó pár 40-50GB-os játék)"
Nem mondtad rosszul, de hogy a kérdező tudja, játékok 99%-a nem fog ráférni. Nem is azért, mert 40-50 gigás játékok vannak, de minden játék nagyobb 5 gigánál, ami már nem fér rá. Azért sem, mert az a 12 giga inkább 9 lesz, illetve úgy működik a letöltés PSN-ről, hogy kétszerannyi üres hely kell, mint amennyi a játék mérete. Egyszer kell hely, hogy letöltse, egyszer meg azért, hogy telepítse. Tehát egy 5 gigás játékhoz 10 giga hely kell, ha csak 9 giga szabad helyed van akkor nem engedi telepíteni.
5 gigánál kisebb játékok meg csak a PSN-es indie játékok.
Ha lemezen veszed a játékokat akkor viszont a 12 giga sem kevés.
Amúgy USA-ban élsz?
DE kevés,mert nem tudja feltelepíteni a gépre a játékot,ami több okból is fos:
-Végig pörgeti a CD-t ezért jobban is fog melegedni a gép
-Kopik az olvasófej
-CD végig pörög,ameddig ki nem kapcsolod,ezáltal hangosabb lesz a gép.
Máris 3 indok amiért nem jó ezeket megvenni! Bár én inkább új konzolra ruházánk be,még év elején azt mondtam hogy jó talán még megéri beruhzni,de hisz már megjelent USA-ban a PS4 xbob one meg holnap,PS4 magyar premiere meg mindjárt itt lesz tehát én inkább ezt venném meg,aztán a gond letudva 7 évre ha vigyázol rá.
Soknak nem sok, de egy játékra elég. GT5-ön kívül kb egy játék sincs, ami 10 gigát telepítene, így mindegyiket fel lehet telepíteni, de egyszerre csak egy lehet akkor fent, max 2, esetleg 3, hogyha valami keveset telepít fel.
"Végig pörgeti a CD-t ezért jobban is fog melegedni a gép"
Elméletileg ez igaz, sőt, gyakorlatilag is, de olyan minimális energiát vesz igénybe az, hogy pörgesse a lemezt, hogy az alig termel bármi hőt. A CPU egy perc alatt több hőt fog termelni, mint a lemezmeghajtó egy óra alatt, meg amúgy is van rajta hűtés.
"Kopik az olvasófej"
Ez is igaz, de gyakorlatban szintén nem szempont. Az olvasófejnek évekig nem lesz baja, hamarabb fog valami mástól tönkremenni a PS3, minthogy olvasófejet kelljen cserélni.
"CD végig pörög,ameddig ki nem kapcsolod,ezáltal hangosabb lesz a gép"
Amúgy is végig pörög, meg a játék hangja amúgy is elnyomja ezt a hangot, kivéve ha valaki lenémítva játszik, de annak mi értelme lenne.
De amúgy tényleg jobb, ha fel van telepítve a játék, de inkább csak azért, mert a HDD-nek gyorsabb az olvasási sebessége, mint a blu-raynek.
lol,nekem nem pörgeti végig a CD-t,egyszerűen mikor berakom pörgeti és kb 1 perc után teljesen leáll és halkabb is lesz,
de ha nem is álna le,akkor sem pörgeti olyan gyorsan ha fel van telepítve,minden esetre én újra ruháznék be a helyedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!